Recent, Bia Khalifa a fost surprinsă în compania lui Sișu, iar pentru că lucrul acesta s-a întâmplat la scurt timp după ce vedeta a confirmat relația cu fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, Fulgy, au început să apară tot felul de comentarii pe seama subiectului.

Bia Khalifa, declarații despre momentul în care a fost surprinsă cu Sișu

Zilele acestea, Bia Khalifa a fost surprinsă în compania lui Fulgy, în timpul unui eveniment privat la care a participat alături de el și de familia acestuia. Nu a durat mult și oamenii au început să spună despre ei că ar forma un cuplu, motiv pentru care fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a simțit nevoia să ofere și câteva explicații. Aceasta a confirmat, într-un fel sau altul relația, spunându-le fanilor că de acum înainte o pot numi „Doamna Moft”.

Nu a trecut prea mult timp, iar blondina a fost surprinsă în compania lui Sișu cu care oamenii au crezut că se vede pe ascuns, doar că în realitate lucrurile nu au stat deloc așa. Ce doi se înțeleg ca frații și se ajută, când au nevoie unul de celălalt. Despre el blondina a spus că este genul acela de om pe care se poate baza la orice oră și care, de asemenea, i-a fost alături în momentele în care nimeni altcineva nu o făcea.

”Este un subiect foarte interesant și s-a intereprat greșit ceva ce nu trebuia să se interpreteze greșit. Suntem pe data de 25 ianuarie, peste 4 zile e ziua mea și avem două evenimente, eu cu Sișu, e implicat oarecum în ziua mea, într-un club din București unde mă vor aștepta toate prietenele.

Vorbim despre acest eveniment de o lună, ne-am văzut, am zis să mergem la masă că unde să mergem altundeva că e frig afară, am vrut să mergem să mâncăm ceva ca doi oameni normali și nu s-a întâmplat nimic mai mult decât să discutăm de ziua de 29, când e ziua mea, respectiv 27, pe lângă discuțiile noastre amicale.

Am stat la masă, m-a adus acasă, acasă la mine, de fapt la noi, că stau cu Fulgy și nimic mai mult decât asta. Sișu pentru mine o să rămână mereu ca un al doilea tată, Sișu a fost lângă mine în momente în care poate foarte multe persoane n-ar fi fost lângă mine, mi-a dat niște sfaturi pe care le-am urmat și nu am regretat faptul că l-am ascultat, m-a susținut în muzică, în carieră și mă susține în privat în ambițiile mele persoanale. Eu nu am cum să nu-l respect pe Sișu, e o persoană minunată din vi, a declarat Bia Khalifa, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Alin Oprea și Medana, primele declarații despre nuntă: „Mă simt un...
Alin Oprea și Medana, primele...

Cei doi s-au întâlnit pentru a pune la punct anumite aspecte legate de ziua sa de naștere, deoarece artistul s-a implicat în organizare cât de mult a putut el. Mai mult de atât, ea a ținut să precizeze că partenereul ei de viață, Fulgy, alături de care s-a și mutat este un om matur care a înțeles situația și care știa că ea se afla la o întâlnire cu Sișu. Ceea ce l-a deranjat, de fapt, au fost imaginile în care cei doi se țineau de mână, dar au reușit să rezolve și această neînțelegere până la urmă.

”Fulgy e un om matur, într-adevăr și-a pus niște semne de întrebare, dar eu l-am anunțat că o să ies cu Sișu și o să trebuiască să povestim despre evenimentul ce va fi în club, l-am informat, l-a deranjat că au apărut poze în care nu ne țineam de mână, doar l-am luat de braț așa, până la urmă i-am cerut și geaca, mi-a dat și geaca de pe el când am ieșit, atât pot să spun despre asta”, a mai zis ea pentru sursa citată.

Citeste si:
Bia Khalifa, ordin de restricție împotriva lui Fulgy: „Eu am...
Bia Khalifa, ordin de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.