Viorica și Ioniță de la Clejani au fost afectați de pandemia de coronavirus, la fel ca mulți alți artiști de la noi din țară și nu numai. Lipsa concertelor și-a spus cuvântul.

Ioniță de la Clejani, despre felul în care i-a afectat pandemia

Cei doi artiști lucrează, în clipa de față, la un proiect extrem de important pentru ei. Încă din ianuarie muncesc împreună la concertul pe care îl vor susține în Bruxelles la sfârșitul lunii aprilie și care, de asemenea, face parte din cele mai prestigioase festivaluri din întreaga lumea. Concertul va dura o oră, iar Goran Brgovic va cânta în prima zi.

La marele eveniment, vor lua parte și cei doi copii ai lor, Margherita și Fulgy, după cum chiar părinții lor au mărturisit. Având în vedere și prezența copiilor, emoțiile sunt și mai mari, dar cu siguranță va fi un show pe care nu îl vor uita prea curând.

„Acum venim cu un proiect la care lucrăm din ianuarie. Este vorba despre concertul pe care îl avem la Bruxelles, pe 30 aprilie, care este foarte important pentru noi pentru că face parte din cele mai prestigioase festivaluri internaționale.

Vom aduce în prim plan piese vechi, din secolul 18, 19, cântate în maniera Viorica și Ioniță, precum Bordeiașul și Bobârlica, iar noutatea este că am adus și niște elemente interesante. Venim cu chitara electrică cu distors și va fi un stil etnic, rock, progresive. Organizatorul asta ne-a cerut și ne-am propus să nu stea nimeni jos.”, a declarat Ioniță de la Clejani, pentru click.ro.

Cei doi ani de pandemie au fost unii extrem de grei și pentru Viorica și Ioniță de la Clejani, care nu au mai avut evenimente de niciun fel. Aceștia nu doar că au simțit lipsa concertelor, dar nu au dus-o prea bine nici din punct de vedere financiar, mai ales că echipa lor este una foarte mare, iar oamenii ar fi trebuit să fie și ei plătiți.

„Bineînțeles că această criza ne-a afectat foarte mult. Nu mai ai de lucru, am cheltuit economiile, ajungi de nu mai faci nimic. Păi dacă nu produci, ce cheltui? Și în afară de muzică, noi nu facem altceva. Lipsa activității a fost cruntă pentru noi. Eu sunt lider de trupă, în spatele meu am 11 oameni cărora trebuie să le dau de mâncare. Oamenii au înțeles și am făcut o echipă până la capăt.”, a mai mărturisit artistul.

Citeste si:
Carmen Tănase și Vasile Muraru, afectați de moartea lui Alexandru...
Carmen Tănase și Vasile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.