Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați împreună într-un platou de emisiune, unde au fost mai sinceri ca oricând și au vorbit despre situația lor financiară. Nimeni nu se aștepta la asta, dar au recunoscut și cine dintre ei aduce mai mulți bani în casă.

Viorica de la Clejani a dat din casă

Cei doi soți au câștigat bani grei, de-a lungul carierei lor, dar aceștia au fost cheltuiți la fel de repede pe cât au și venit. Viorica nu s-a putut abține să nu îl tragă pe partenerul ei de viață la răspundere pentru faptul că a reușit să consume toate economiile familiei, punând accentul pe faptul că ea se pricepe mai bine la a gestiona sumele de bani pe care le câștigă.

“Economiile mele s-au dus pe apa sâmbetei, eu mă ocup de toate cele”, a spus Ioniță de la Clejani, la Vorbește Lumea.

În momentul de față, cântăreața nu ar spune nu unei vacanțe, mai ales că ea este cea care aduce cei mai mulți bani în casă, neînsemnând că el nu muncește destul, ci doar că ea are mai mult noroc. Având în vedere faptul că sunt o familie unită, totul se împarte între ei, dar blondina nu ezită să se laude, ori de câte ori are ocazia, cu faptul că are mai mulți bani decât soțul sau copiii ei.

“Nu am plecat în vacanță, îmi doresc. Eu am mai mulți bani ca el, el e pe sărăcie acum. Sunt mai bine ca toată casa”, a adăugat Viorica de la Clejani,

După câte a povestit chiar cântăreața, soțul ei este foarte chibzuit și îi face mai rar cadouri; cel mai scumo dintre acestea fiind un inel cu diamant pe care nu îl poartă și nu pentru că îi e frică să nu îl piardă, ci pentru că are o piatră verde care nu i se potrivește. Deși se apropie ziua ei în februarie, este conștientă că trebuie să țină de bani, având în vedere că nu prea au mai fost concerte în ultimul timp.

“El îmi face mai răruț, e mai drăguț, mai chibzuit. Cel mai scump cadou a fost un inel cu diamante, nu prea îl port. Nu îmi e frică să îl pierd, dar are piatră verde, nu m-a nimerit. E mai cochet, mai de seară. Nu îl poți purta toată ziua. În februarie e ziua mea, nici nu mai am curaj să îi mai zic, trebuie să ținem de bani, în ultima perioadă nu prea au mai fost concerte”, a mai zis Viorica de la Clejani, conform cancan.ro.

Citeste si:
George Buhnici atrage din nou atenția asupra sa. Declarațiile...
George Buhnici atrage din nou...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.