George Buhnici a tras din nou atenția asupra sa, în urma unor declarații controversate pe care le-a făcut pe internet. Jurnalistul a fost tras la răspundere, în secțiunea de comentarii, de către oamenii care îl urmăresc și care nu au rezonat cu afirmațiile sale.

George Buhnici, noi declarații controversate

George Buhnici a obținut o bulină neagră din partea multora dintre oamenii care îl admirau și care stăteau mereu cu ochii pe el, după ce a făcut câteva declarații controversate, în vara acestui an, despre femeile care au celulită și vergeturi. El afirma, la vremea respectivă, faptul că merge pe litoral, pentru a vedea piele, dar nu orice fel de piele, ci una care să se încadreze în anumite standarde de frumusețe. Mii de oameni au comentat acest aspect, nefiind de acord cu el, iar ceea ce le-a enervat și mai tare pe femei a fost faptul că le-a zis că ar trebui să investească mai mult în sală.

După toate acestea, George Buhnici și-a cerut scuze prin intermediul unui video pe care l-a postat pe canalul lui de YouTube, dar nu a contat prea tare pentru oameni, deoarece răul fusese deja făcut din punctul lor de vedere. De curând, a reușit să intre din nou în atenția oamenilor, după ce a vorbit despre creșterea prețurilor din țara noastră, pe Twitter. Acesta a menționat că este de acord cu lucrul acesta, pentru că este o metodă foarte bună de a-i obliga pe oameni să muncească, pentru a avea din ce trăi.

„Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei. De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin”, a transmis George Buhnici pe Twitter.

George Buhnici nu s-a oprit aici și a mai zis că au trecut vremurile în care o persoană din clasa de mijloc era capabil să producă suficienți bani pentru a-și întreține familia. Din punctul lui de vedere, vremurile acelea nu erau deloc mai bune și că se poate trăi decent și fără să depui eforturi peste măsură la locul de muncă, dacă își doresc angajații cu adevărat lucrul acesta.

„S-au dus vremurile când un om de clasă mijlocie putea produce cât să plătească și casă și mașină și să țină soția acasă cu copiii. Erau vremuri mai bune? Nu cred. Sărăcia era mai dură în alte părți. Cred că e important să nu uităm. Se poate trăi decent fără să te prăjești la muncă dar poți deveni prosper dacă îți dorești și tragi tare. E un moment valoros pentru umanitate. Avem opțiuni. Nu sunt geniale dar sunt mai multe și diferite decât au avut cei dinainte”, a mai zis el.

Citeste si:
Robert Turcescu intră în echipa Metropola TV. Jurnalistul prezintă...
Robert Turcescu intră în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.