LifeStar 7 Mai 2014 10:28
Monica Lewinsky, care a avut o relatie amoroasa cu Bill Clinton, a vorbit pentru prima data despre acest subiect in revista Vanity Fair, precizand ca "regreta profund" ceea ce s-a intamplat intre ea si fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Monica Lewinsky, in varsta de 40de ani, s-a hotarat sa vorbeasca despre relatia amoroasa pe care a avut-o cu fostul presedinte al SUA, articolul despre acest subiect urmand sa apara integral in editia online din 8 mai a revistei Vanity Fair. Cateva fragmente din acest material au fost publicate marti, pe site-ul vanityfair.com.

Astfel, Monica Lewinsky a declarat ca regreta ce s-a intamplat intre ea si fostul presedinte Bill Clinton. "Eu regret profund ce s-a intamplat intre mine si presedintele Clinton", spune fosta functionara de la Casa Alba. Monica Lewinsky a hotarat, dupa zece ani, sa rupa tacerea, ca sa nu se mai "susoteasca" despre trecutul sau si despre viitorul altor oameni. "Sunt hotarata sa am un sfarsit diferit la povestea mea", spune Lewinsky.

Sustinand ca aventura sa cu Clinton a fost una consimtita intre doi adulti, Lewinsky spune ca umilirea publica pe care a suferit-o in urma scandalului i-a schimbat pentru totdeauna directia vietii.

"Sigur, seful meu a profitat de mine, dar intotdeauna o sa raman ferma in aceasta privinta: a fost o relatie consensuala. Orice «abuz» a venit ulterior, cand am fost facuta tap ispasitor, cu scopul de a-si proteja pozitia sa puternica", a declarat Lewinsky.

Monica Lewinsky a precizat ca, dupa acest scandal, a refuzat unele oferte care i-ar fi putut aduce sume de peste 10 milioane de dolari, pentru ca a considerat ca nu este corect sa faca acest lucru. Lewinsky mai spune ca a fost la mai multe interviuri pentru locuri de munca in comunicare si branding, cu un accent pe campanii caritabile, dar nu a fost niciodata "suficient de potrivita", avand in vedere ceea ce potentialii angajatori numeau "istoria" sa. "Nu am fost niciodata «destul de buna», pentru pozitia respectiva. In unele cazuri, eram potrivita pentru toate motivele gresite. «Bineinteles, slujba ta presupune sa participi la evenimentele noastre». Si, desigur, acestea ar fi fost evenimente la care presa ar fi fost prezenta", a mai spus Monica Lewinsky.

Citeste si:
A murit Kenneth Starr, procurorul din dosarul Clinton/Lewinsky
A murit Kenneth Starr,...

De asemenea, momentul in care Tyler Clementi, tanarul in varsta de 18 ani, de la Rutgers University, s-a sinucis, in septembrie 2010, dupa ce au aparut imagini cu el sarutandu-se cu un alt barbat, a fost unul dureros pentru Lewinsky, precizand ca a avut tendinte sinucigase, dar nu a incercat niciodata sa se sinucida.

Lewinsky spune ca, dupa momentul tragic al decesului lui Tyler Clementi, propria ei suferinta "a capatat o noua semnificatie".

"Poate spunandu-mi povestea voi fi capabila sa ii ajut pe altii in cele mai grele momente de umilire", a mai declarat Lewinsky.

Aceasta a mai spus ca, in momentul in care stirea despre aventura sa cu Clinton a aparut, in 1998, nu doar ca a devenit cea mai umilita persoana din lume, dar, "multumita Drudge Report, am fost probabil si prima persoana a carei umilinta globala a ajuns pe internet".

Citeste si:
10+ tinute indraznete etalate de Gigi Hadid care ne-au surprins
10+ tinute indraznete etalate...

Potrivit acesteia, scopul ei, in prezent, este sa vorbeasca despre umilirea si hartuirea online in forumurile publice.

Monica Lewinsky a lucrat pentru Casa Alba in 1995 si 1996. Ea s-a mutat in 2005 in Marea Britanie, unde a obtinut o diploma de masterat in psihologie sociala. De atunci, ea a lucrat in calitate de corespondent al redactiei de stiri pentru postul britanic de televiziune Channel Five.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.