Tori Spelling a fost spitalizata in secret pentru sase zile si s-a externat sambata, pentru a continua filmarile la reality show-ul "True Tori", care a inceput pe 22 aprilie, cu un episod despre problemele sale in casnicia cu actorul Dean McDermott.

Tori Spelling - in varsta de 40 de ani, care filmeaza in prezent noi episoade din reality show-ul "True Tori", difuzat pe postul american Lifetime, despre problemele sale in casnicie cauzate de infidelitatea sotului sau, actorul canadian Dean McDermott, dezvaluita in presa in decembrie 2013 - a parasit, sambata, o clinica necunoscuta, unde a fost spitalizata timp de sase zile, fara sa se cunoasca insa motivele internarii.

Actrita a inceput deja, in cursul zilei de duminica, sa filmeze pentru noua emisiune, fiind fotografiata in apropierea casei sale din Studio City, California, cu o expresie obosita pe chip si vizibil slabita.

Potrivit unor surse, Dean McDermott a fost alaturi de sotia lui pe toata perioada spitalizarii.

"Dean sosea la 10 dimineata si nu pleca pana la 8 seara. Parea foarte stresat si ingrijorat. Aducea mancare si pleca de langa Tori numai ca sa ia aer sau sa dea un telefon", a declarat o sursa pentru E! News, citata de MEDIAFAX.

Nu se cunoaste motivul exact al spitalizarii actritei, insa fiica mogulului media Aaron Spelling a inceput sa piarda drastic in greutate dupa ce in publicatia US Weekly au aparut informatii conform carora Tori Spelling fost inselata de sotul ei cu o femeie in varsta de 28 de ani, Emily Goodhand, care a dezvaluit ulterior acest lucru in presa.

Vestea spitalizarii actritei a venit dupa ce au aparut informatii in presa conform carora Dean McDermott ar fi avut si alte aventuri, despre care acesta va vorbi in cadrul viitoarelor episoade ale reality show-ului.

"Lucrurile vor fi transate si Dean va recunoaste in fata lui Tori ca a inselat-o nu numai cu Emily Goodhand, in Toronto, ci si cu alte femei", a declarat o sursa pentru RadarOnline.com.

"Acestea au fost aventuri de o noapte, nu relatii pe termen lung", a precizat aceeasi sursa.

Citeste si:
Vedetele si alegerile lor excentrice: 10+ cele mai neobisnuite...
Vedetele si alegerile lor...

In primul episod al reality show-ului "True Tori", Dean McDermott, in varsta de 47 de ani, a recunoscut ca si-a inselat sotia, cu care are patru copii, inainte de a se interna intr-o clinica de reabilitare, in luna ianuarie.

Tori Spelling si Dean McDermott sunt casatoriti din 2006 si au impreuna patru copii - Liam, in varsta de sase ani, Stella, in varsta de cinci ani, Hattie, in varsta de doi ani si Finn, in varsta de un an si cinci luni.

Tori Spelling este protagonista reality show-ului "True Tori", difuzat din 22 aprilie la televiziunea Lifetime. De asemenea, anul acesta, ea va juca intr-un nou serial TV, "Mystery Girls", alaturi de fosta ei colega din serialul "Beverly Hills 90210" Jennie Garth.

Actrita americana, fiica regretatului producator Aaron Spelling, a mai jucat in filme de televiziune, precum "Co-Ed Call Girl", si a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".

Citeste si:
Ancheta in cazul unei fete de 13 ani moarta in spital
Ancheta in cazul unei fete de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.