Whoopi Goldberg a devenit colaboratoare permanenta a blogului despre marijuana The Cannabist, in care a publicat, joi, primul ei editorial, unde afirma ca acest drog o ajuta sa lupte cu durerile de cap provocate de glaucom.

In editorialul intitulat "My Vape and I, a Love Story" ("Vaporizatorul meu si cu mine, o poveste de dragoste"), Whoopi Goldberg, in varsta de 58 de ani, dezvaluie ca "s-a indragostit" de vaporizatorul ei pentru marijuana, care o ajuta sa inhaleze mai usor acest drog.

"In timp ce scriu primul meu editorial pentru The Cannabist, despre acest drog recent legalizat, si admirand statele care au avut viziunea sa legalizeze utilizarea marijuanei, sunt extrem de tentata sa ridic in slavi virtutile vaporizatorului", a spus actrita pe blogul afiliat publicatiei The Denver Post, din Colorado.

Whoopi Goldberg locuieste la New Jersey, unde consumul de marijuana nu este legalizat in scopuri recreationale, asa cum se intampla in statul american Colorado.

Locuitorii statului New Jersey au dreptul de a detine si utiliza marijuana in scopuri medicale, in anumite imprejurari.

Actrita americana a afirmat, de asemenea, in editorial, ca utilizeaza marijuana pentru calmarea durerilor de cap asociate cu glaucomul, caracterizat prin cresterea tensiunii oculare, dureri locale intense si grave tulburari de vedere.

"Aceste dureri de cap provocate de glaucom vin ca trenurile - bum, capul ma doare, ochii imi ies din orbite, resimt tensiune in tot corpul. Dar apoi folosesc (marijuana, n.r.), care ma relaxeaza si calmeaza. Atunci durerile de cap inceteaza, iar din cauza glaucomului te dor si ochii, iar marijuana calmeaza durerea", a scris Whoopi Goldberg, care inhaleaza acest drog cu ajutorul unui vaporizator special, primit de la fiica ei.

Actrita intentioneaza sa scrie pe blogul The Cannabist o data la doua luni un editorial in care va povesti propriile sale experiente legate de consumul de canabis.

Citeste si:
Donald Trump și-a închis blogul din cauza numărului mic de cititori
Donald Trump și-a închis...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.