Blogul fostului președinte american, Donald Trump, a fost închis permanent, după doar 29 de zile, din cauza lipsei de interes a cititorilor.

Jason Miller, unul dintre angajații fostului președinte, a anunțat că pagina web, denumită „De la biroul lui Donald J. Trump” (eng. From the Desk of Donald J. Trump) a fost închisă permanent.

„Era doar auxiliar la eforturile noastre mai largi”, a spus Miller referindu-se la planurile lui Trump de a-și lansa propria rețea socială.

Blogul a fost numit „o călăuză a libertății” de consilierii lui Trump și ar fi urmat să fie folosit ca o modalitate a lui Trump de a reveni în atenția publicului după ce Twitter, Youtube și Facebook l-au eliminat de pe platforme în urma tentativei eșuate de insurecție din 6 ianuarie 2021.

În ultima sa zi de existență, blogul a reușit să strângă doar 1.500 de distribuiri și comentarii pe Facebook și Twitter.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.