Jackie Chan si Jaden Smith, fiul actorului Will Smith, vor juca din nou impreuna in filmul "Karate Kid 2", de Breck Eisner, continuarea peliculei "Karate Kid" din 2010, care a obtinut incasari de 343 milioane de dolari la nivel mondial, informeaza theguardian.com.

In noul film, regizat de Breck Eisner, Jackie Chan va relua rolul lui Mr. Han, care il va initia pe adolescentul Dre Parker in tainele artei martiale kung fu, personajul fiind interpretat de Jade Smith, acum in varsta de 15 ani, transmite MEDIAFAX.

Jaden Smith a jucat cel mai recent in filmul "After Earth/ 1.000 post Terra", de M. Night Shyamalan, pentru care a primit un premiu Zmeura de Aur in 2014, la categoria "cel mai prost actor", alaturi de tatal sau, Will Smith, "recompensat" cu premiul pentru "cel mai prost actor in rol secundar". Desi a fost desfiintat de criticii de specialitate, filmul regizat de cineastul de origine indiana M. Night Shyamalan a obtinut incasari de 243 de milioane de dolari pe plan mondial, cea mai mare parte din profit provenind din afara Statelor Unite ale Americii.

"Karate Kid", realizat in 2010, a beneficiat in schimb de cronici favorabile si a obtinut incasari de 343 milioane de dolari in toata lumea. Acest remake al peliculei cu acelasi nume din 1984 spune povestea lui Dre Parker, care pleaca din Detroit la Beijing, alaturi de mama lui. Pustiul de 12 ani se adapteaza cu greu schimbarii din viata sa, dar se va imprieteni cu Mr. Hu, omul de serviciu al scolii, un discret maestru kung fu, care va incepe sa il antreneze pe baiat.

Jackie Chan, nascut in 1954, este unul dintre cei mai cunoscuti si mai iubiti actori originari din Hong Kong, reusind sa-si construiasca o cariera de succes in filmele cu arte martiale. In 2002, a castigat un premiu Taurus pentru intreaga cariera la World Stunt Awards (Oscarurile in domeniul cascadoriilor) si in acelasi an a primit o stea pe Walk of Fame. De asemenea, a castigat un premiu MTV Movie pentru intreaga cariera, in 1995, si alte doua premii MTV Movie pentru rolurile din prima si a doua parte a seriei "Ora de varf/ Rush Hour". In 1999, a fost numit Actorul anului, la Hollywood Film Festival.

Citeste si:
Filmul „365 de zile” va avea o continuare. Ce ne așteaptă în partea...
Filmul „365 de zile” va avea...

Printre filmele in care a jucat se numara "Fracul magic", "Ocolul Pamantului in 80 de zile", seria "Ora de varf", "Spionul din vecini", "Karate Kid" si a asigurat vocea Maimutei in seria "Kung Fu Panda".

Jaden Smith, nascut in 1988, fiul actorului Will Smith, a fost considerat un "copil-minune" al Hollywoodului, dupa ce s-a lansat in comedia "Noi toti/ All of Us" (2003). La numai 8 ani cunoaste succesul cu interpretarea rolului Christopher din drama "In cautarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006), in care joaca alaturi de tatal sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.