Netflix a anunțat că producția filmului „365 de zile" revine pe ecrane cu o continuare a poveștii.

Prima parte a filmului nu a fost realizat de cei de la Netflix, însă acesta a avut un succes internațional după ce a fost difuzat de aceștia în iunie 2020. La nivel global, producția a fost al patrulea cel mai căutat film al anului pe Google.

Ecranizarea în care joacă Michele Morrone și Anna-Maria Sieklucka, prezintă povestea unei tinere poloneze care este furată de un gangster sicilian îndrăgostit de aceasta. Mafiotul îi oferă tinerei 365 de zile pentru ca aceasta să se îndrăgostească de el.

Eroii principali, Michele și Anna-Maria vor juca și în partea a doua a filmului, iar Simone Susinna li se va alătura pentru interpretarea personajului Nacho.

„Laura și Massimo se reunesc, dar noul lor început va fi complicat de familia lui Massimo și de un bărbat misterior care intră în viața Laurei pentru a-i câștiga inima cu orice preț", scrie justjared.com.

Directorulul de imagine al filmului, Bartek Cierlica, a povestit pentru cum au fost schițate și filmate scenele fierbinți dintre cei doi protagoniști.

„Fiecare scenă de sex din film este diferită. Relația dintre personaje evoluează. Debutează cu teama de necunoscut și tentația. Evoluează la sex și BDSM și se transformă apoi în dragoste", a declarat acesta, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.