Kanye West a incheiat un parteneriat cu firma de articole sportive germana Adidas pentru a lansa, in iunie, o noua colectie de pantofi sport, denumita "Yeezi", a anuntat luni rapperul, in timpul Adidas Global Brand Conference, un eveniment care a avut loc in Germania.

Pana in noiembrie 2013, Kanye West a colaborat cu compania rivala de articole sportive Nike, impreuna cu care a lansat colectia "Air Yeezy", in 2009, insa a ales sa treaca in tabara concurenta in urma unor neintelegeri de natura financiara.

"Creativitatea este oxigenul meu, trebuie sa creez. Si nu imi pasa daca par nebun pentru unii, atat timp cat creez cele mai bune produse pentru voi toti. Deci, in iunie, vom vedea noii pantofi Yeezi", a anuntat Kanye West in timpul conferintei.

Noua colectie de pantofi sport se va numi "Yeezi", cu "i" in loc de "y", pentru a evita eventualele dispute legate de incalcarea drepturilor de autor.

"Aceasta oportunitate de a crea mi-a dat posibilitatea sa fiu eu insumi. Aceasta companie (Adidas, n.r.) a fost suficient de experimentata si de curajoasa pentru a-mi oferi ocazia sa creez", a adaugat rapperul.

In februarie, stocul de pantofi sport din colectia Air Yeezy 2, scosi la vanzare pe site-ul companiei Nike, dupa un anunt surpriza facut pe Twitter, s-a epuizat in 11 minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.