Actrita britanica Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din franciza cinematografica "Harry Potter", a devenit instructor de yoga.

Actrita, care isi va lua licenta in literatura engleza la Universitatea Brown din Statele Unite, in luna mai, spera sa isi faca timp pentru una dintre activitatile ei preferate in vara acestui an: sa dea cursuri de yoga.

Potrivit MEDIAFAX, vorbind despre cum si-ar dori sa fie viata ei dupa absolvirea cursurilor universitare, actrita britanica, in varsta de 23 de ani, a declarat pentru revista Wonderland: "Simt ca am inca atat de multe lucruri de realizat in calitate de actrita. Mi-ar placea sa incerc sa fac teatru, este un domeniu complet diferit".

"Dupa ce imi voi lua diploma, voi avea mai mult timp la dispozitie pentru a ma ocupa de celelalte pasiuni ale mele si trebuie sa ma decid ce voi face mai departe. Mi-ar placea sa ma ocup de ceva care nu va avea nicio legatura cu industria filmului. Vreau sa gasesc ceva care sa-mi permita sa imi folosesc mintea intr-o alta maniera. Imi place sa pictez si poate voi urma cateva cursuri de arta. Sau poate va fi ceva diferit. Tocmai am devenit instructor autorizat de yoga", a adaugat actrita britanica.

Emma Watson, nascuta in 1990, a "absolvit" cu succes franciza "Harry Potter", putand fi vazuta ulterior alaturi de Michelle Williams si Kenneth Branagh in filmul "O saptamana cu Marilyn/ My Week With Marilyn" si fiind distribuita de Sofia Coppola in "Hotii de celebritate/ The Bling Ring".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.