Revista Vogue, considerata un etalon al stilului, se afla in centrul unui scandal in SUA, dupa ce a fost facut public faptul ca vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West au aparut pe coperta editiei din aprilie a versiunii americane a celebrei publicatii.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West, care se vor casatori in luna mai, au aparut pe coperta editiei din aprilie a versiunii americane a revistei Vogue, fotografiile fiind realizate de celebra fotografa Annie Leibovitz, conform MEDIAFAX.

Pe coperta revistei, publicata vineri pe site-ul publicatiei Vogue, Kim Kardashian apare imbracata intr-o rochie alba de mireasa, iar Kanye West este fotografiat in plan secund, cu mainile in jurul taliei logodnicei sale - fotografia fiind o aluzie la nunta celor doi, care va avea loc la Paris, pe 24 mai. "Este un vis devenit realitate! Multumesc revistei Vogue pentru aceasta coperta!", a scris Kim Kardashian pe contul ei de Twitter.

Conform unei surse citate de Variety, Kanye West ar fi incercat in 2013 sa o convinga pe Anna Wintour, redactorul-sef al editiei americane a revistei Vogue, sa o aleaga pe Kim Kardashian pentru a aparea pe coperta publicatiei. Wintour ar fi refuzat initial, numind-o pe Kardashian drept "cel mai ingrozitor lucru (aparut, n.r.) de la sandalele purtate cu ciorapi" si afirmand ca, doar "peste cadavrul ei", Kardashian va aparea pe coperta Vogue, o publicatie care este considerata un etalon al stilului.

Anna Wintour si-a justificat vineri, intr-o scrisoare deschisa, decizia de a dedica editia din luna aprilie a versiunii americane a revistei Vogue cuplului Kim Kardashian si Kanye West. Totodata, Wintour a negat faptul ca rapperul ar fi implorat-o ca iubita lui sa apara pe coperta revistei Vogue. Anna Wintour a spus ca "nu exista aproape niciun segment al evenimentelor media din ultima vreme pe care cuplul Kardashian - West sa nu fi fost in stare sa il domine".

Cu toate acestea, decizia Annei Wintour, care conduce revista Vogue din anul 1988, a primit numeroase critici pe platformele de socializare din partea cititorilor publicatiei. "Draga Vogue, exista o diferenta intre faptul de a fi controversat si lipsit de clasa. Ar trebui sa invatati acest lucru", au scris pe contul lor de Twitter reprezentantii blogului The Fashion Law.

Citeste si:
Kim Kardashian, achiziție neașteptată la o licitație. Vedeta a...
Kim Kardashian, achiziție...

Totodata, actrita Sarah Michelle Gellar si-a indemnat fanii sa boicoteze revista Vogue. "Ei bine, cred ca o sa-mi anulez abonamentul la Vogue. Sunteti de partea mea?", a scris pe contul sau de Twitter actrita.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West, care s-au logodit in octombrie 2013, se vor casatori pe 24 mai, la Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.