Creatoarea de moda L'Wren Scott, partenera de viata a lui Mick Jagger, care s-a sinucis luni in apartamentul ei din New York, va fi inmormantata la Los Angeles, la cererea rockerului britanic, informeaza dailymail.co.uk.

Fratele lui L'Wren Scott, Randall Bambrough, a fost de acord sa organizeze ceremonia funerara la Los Angeles, pe Coasta de Vest, unde solistul trupei The Rolling Stones isi are resedinta. Trupul neinsufletit al lui L'Wren Scott se afla, incepand de miercuri, in capela funerara Frank E. Campbell din cartierul newyorkez Upper East Side si va fi transportat in curand la Los Angeles. Nu a fost facuta publica ziua in care va avea loc ceremonia de inmormantare.

Mick Jagger s-a intors, vineri, in Statele Unite din Australia, unde urma sa sustina o serie de concerte din cadrul turneului mondial al trupei, inainte de a primi vestea tragica a sinuciderii partenerei sale, in varsta de 49 de ani. Purtatorul de cuvant al lui Mick Jagger a confirmat pentru MailOnline ca, in prezent, acesta se afla la Los Angeles, alaturi de cei cinci copii ai sai - Karis, Elizabeth, Georgia May, Jade si James -, care il ajuta sa treaca peste socul disparitiei tragice a iubitei sale, cu care a avut o relatie de 13 ani, transmite MEDIAFAX.

Trupa britanica The Rolling Stones si-a amanat, marti, turneul din Australia si Noua Zeelanda. Agentul de presa australian al trupei a cerut fanilor sa isi pastreze biletele pana la anuntarea unor noi informatii. Grupul britanic urma sa sustina sapte concerte in Australia si Noua Zeelanda, in cadrul turneului sau mondial, iar primul show din aceasta serie urma sa aiba loc miercuri seara, in orasul australian Perth.

L'Wren Scott a fost gasita moarta luni, in apartamentul ei din Manhattan, cu o esarfa in jurul gatului, iar Biroul de medicina legala din New York a stabilit miercuri ca a fost vorba despre sinucidere.

Creatiile rafinate si feminine ale designerului britanic erau extrem de apreciate in randul vedetelor de la Hollywood, printre care actrita Nicole Kidman, care era prietena cu L'Wren Scott, dar si de prima doamna a Statelor Unite, Michelle Obama. Totusi, casa de moda a acesteia, LS Fashion LTD, avea datorii de 3,5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de dolari), iar, la randul ei, creatoarea de moda avea datorii personale de 4,5 milioane de lire sterline (7,4 milioane de dolari), conform unor documente contabile publicate in Marea Britanie.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

De asemenea, criticul de moda Cathy Horyn, care o cunostea pe Scott de la mijlocul anilor 1990, a declarat pentru The New York Times ca designerul urma sa isi inchida afacerea si intentiona sa faca anuntul in cursul acestei saptamani. Reprezentantii casei de moda au negat insa aceste informatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.