Iggy Pop a marturisit ca nu doreste sa ajunga sa traiasca intr-un azil de batrani pana la varsta de 90 de ani si spera sa aiba parte de o moarte violenta.

"Am o casa de vacanta in Insulele Cayman, iar pe acolo sunt multi rechini. Cand inot in ocean, mereu imi spun: «Baiete, atacul unui rechin ar rezolva multe probleme»", a declarat pentru revista Life celebrul cantaret in varsta de 66 de ani, informeaza contactmusic.com, citati de MEDIAFAX.

"Serios, chiar nu vreau sa ajung un asistat medical sau sa ajung intr-un azil pentru batrani. Asadar, sper sa fiu atacat de un rechin. Ar fi mult mai bine", a adaugat Iggy Pop.

Iggy Pop, pe numele sau adevarat James Newell Osterberg, a avut un succes rasunator pe scena muzicii rock, numerosi artisti, precum Sex Pistols si Nirvana, declarandu-se influentati de stilul sau inconfundabil. Considerat un inovator al punk rockului, fapt pentru care a fost numit "The Godfather of punk" sau "The rock Iguana", Iggy Pop este recunoscut pentru prestatiile live cu adevarat spectaculoase, debordand de energie.

Iggy Pop a fost primul cantaret care a plonjat de pe scena, sarind pe spectatorii din public (stage-dive), cu ocazia unui concert pe care l-a sustinut in Detroit, SUA - s-a si ranit destul de grav de cateva ori cu ocazia unor astfel de salturi ulterioare. Rockerul obisnuia sa le pipaie pe femeile din public, sa se tavaleasca pe scena pe cioburi de sticla, sa se dezbrace in public si sa vomite pe scena.

Iggy Pop si-a inceput cariera ca tobosar in diferite trupe de liceu, The Iguanas - prima dintre ele - fiind si cea al carei nume l-a inspirat in alegerea pseudonimului de scena. In perioada anilor '60 - '70, Iggy Pop a fost membru de baza al trupei de punk-garage rock The Stooges, insa popularitatea sa a crescut odata cu cariera sa solo, hituri precum "Lust for Life", "I'm Bored", "Real Wild Child", "Candy", "Tonight" si "The Passenger" fiind deosebit de bine primite de public.

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.