Filmarile pentru urmatorul film din franciza "Razboiul stelelor" vor incepe in luna mai, la Pinewood Studios, in apropiere de Londra, au anuntat producatorii.

Studiourile Disney si Lucasfilm au confirmat faptul ca actiunea din a saptea parte a francizei va avea loc cu 30 de ani dupa evenimentele din lungmetrajul precedent, "Intoarcerea lui Jedi: Editie Speciala/ Episode VI: Return of the Jedi" (1983).

In acest nou film "vor aparea trei noi actori tineri, in roluri principale, alaturi de cateva chipuri extrem de familiare", au spus producatorii intr-un comunicat de presa, alimentand speculatiile conform carora actorii din trilogia initiala - Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher - vor aparea in "Razboiul stelelor VII", transmite MEDIAFAX.

"Star Wars: Episode VII" este regizat de J.J. Abrams, care este si coautor al scenariului, impreuna cu Lawrence Kasdan. Actorul Adam Driver - cunoscut pentru aparitia in serialul de televiziune "Girls/ Fetele", dar si pentru rolurile din "Lincoln" si "Inside Llewyn Davis" - este pe punctul de a incheia negocierile pentru interpretarea personajului negativ in noua pelicula. Totodata, rolul principal din franciza este disputat de cinci actori tineri, aflati pe "lista scurta" a studiourilor de productie: Ed Speelers, Jesse Plemons, Matthew James Thomas, Ray Fisher si John Boyega.

"Razboiul stelelor VII" este al cincilea film din aceasta serie care va fi turnat in Marea Britanie, dupa trilogia initiala, filmata la Elstree Studios, si "Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei", la Leavesden Studios, ambele din Hertfordshire.

Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", detinuta initial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi din aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977. Cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015.

Citeste si:
Tily Niculae și-a început cariera la doar 16 ani. Cât de greu i-a...
Tily Niculae și-a început...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.