Actorul american Chris Pine, cunoscut pentru rolurile din "Star Trek In intuneric 3D" si "Jack Ryan: Agentul din umbra", a fost arestat pentru conducerea automobilului in stare de ebrietate in Noua Zeelanda, unde filmeaza thriller SF "Z for Zachariah", relateaza hollywoodreporter.com.

Potrivit presei locale, starul hollywoodian, in varsta de 33 de ani, a fost oprit de un echipaj de politie in timp ce isi conducea automobilul in stare de ebrietate, in dimineata de 1 martie, dupa ce participase la o petrecere alaturi de colegii de distributie, organizata in orasul neozeelandez Methven pentru a marca incheierea filmarilor de la filmul "Z for Zachariah".

Politia din comitatul Canterbury a confimat faptul ca un barbat american in varsta de 33 de ani a fost oprit de politie in timpul unui control de rutina la primele ore ale diminetii, pe 1 martie, insa nu a dezvaluit identitatea acestuia, avand in vedere legislatia neozeelandeza din domeniul vietii private, transmite MEDIAFAX.

Surse locale afirma ca starul american trebuie sa se prezinte in fata unui tribunal din districtul Ashburton, luni, 17 martie.

Filmul "Z for Zachariah" este regizat de Craig Zobel si ii are in distributie pe Chiwetel Ejiofor, actorul principal din "12 ani de sclavie", si pe Margot Robbie, personajul feminin principal din "Lupul de pe Wall Street". Aceasta pelicula SF spune povestea unei adolescente de 16 ani care supravietuieste unui razboi nuclear izbucnit intr-un orasel american si va fi lansat pe marile ecrane in 2015.

Publicatia locala The New Zealand Herald a discutat cu managerul de la Blue Pub Methven, barul in care a fost organizata acea petrecere. Potrivit publicatiei neozeelandeze, aproximativ 70 de persoane - reprezentand actori din distributie, tehnicieni din echipa de productie si voluntari locali - au participat la petrecerea organizata pentru a sarbatori incheierea filmarilor, in seara de 28 februarie, si care s-a incheiat in jurul orei locale 03.00, pe 1 martie - dimineata in care Chris Pine a fost arestat.

Citeste si:
Ciclonul Gabrielle a făcut dezastru în Noua Zeelandă
Ciclonul Gabrielle a făcut...

Chris Pine, nascut pe 26 august 1980, este un actor american de film si televiziune. Dupa ce a jucat in cateva seriale TV cunoscute, precum "Spitalul de urgenta/ ER" si "CSI: Miami", actorul a devenit cunoscut cu rolul James T. Kirk din filmul SF din 2009 "Star Trek: Un nou inceput" si din continuarea acestuia, "Star Trek In intuneric 3D" (2013). Chris Pine a jucat in peste 15 lungmetraje si s-a remarcat in pelicule precum "Printesa indaratnica 2 - Nunta" (2004), "In cautarea norocului" (2006), "Asii din maneca" (2007), "De neoprit" (2010), "Sa fie razboi!" (2012), "Cinci eroi de legenda" (2012) si "Jack Ryan: Agentul din umbra" (2014).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.