Actrita Renee Zellweger, detinatoare a unui premiu Oscar, se intoarce la actorie dupa o pauza de patru ani, in filmul "The Whole Truth", in care joaca alaturi de Daniel Craig, informeaza hollywoodreporter.com.

Thrillerul "The Whole Truth", regizat de Courtney Hunt ("Raul inghetat/ Frozen River"), ar putea sa ii revitalizeze cariera actritei, care, la inceputul anilor 2000, se bucura de un mare succes in randul publicului si criticilor, transmite MEDIAFAX.

Insa cele mai recente filme in care a jucat actrita in varsta de 44 de ani - precum "Nou-venita in oras/ New in Town" si "Jocuri murdare/ Leatherheads" - nu au avut succes, iar "My Own Love Song", un road movie cu cantece de Bob Dylan pe coloana sonora, din 2010, a fost chiar lansat direct pe DVD, fiind un imens esec comercial.

Actrita Renee Zellweger este detinatoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur si a unui premiu BAFTA pentru rolul din filmul "Cold Mountain" (2003). De asemenea, actrita a primit alte doua Globuri de Aur, pentru rolurile din filmele "Chicago" si "Sora Betty".

Actrita ar urma sa-si reia si rolul titular intr-un al treilea film din seria "Jurnalul lui Bridget Jones", in care a jucat alaturi de Colin Firth si Hugh Grant in primele doua pelicule din 2001, respectiv 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.