Actrita americana Lindsay Lohan, care a fost externata in luna iulie 2013 dintr-un centru de dezintoxicare, este pe punctul de a incheia un contract de un milion de dolari cu editura HarperCollins, care ii va publica biografia despre trecutul ei turbulent, informeaza dailymail.co.uk.

Potrivit unor surse, Lohan a cerut initial o suma de 5 milioane de dolari, insa a fost refuzata de editori, care s-au temut ca aceasta nu va respecta contractul si nu va livra la timp acest volum.

Actrita americana, in varsta de 27 de ani, a inceput sa scrie pasaje despre viata ei mai intai intr-un jurnal, in cadrul unui program terapeutic, in timp ce se afla in centrul de reabilitare din Malibu, din care a fost externata in iulie 2013, transmite MEDIAFAX.

Cartea, care se va baza pe aceste fragmente de jurnal, va oferi detalii despre trecutul agitat al actritei, din care nu lipsesc problemele cu politia, arestarile succesive, lupta cu abuzul de alcool si droguri, dar si detalii despre familia si cariera lui Lindsay Lohan.

Pentru negocierea proiectului editorial, Lindsay Lohan s-a intalnit pe 12 decembrie, in New York, cu agentul literar Waxman Leavall, care a reprezentat, printre altii, celebritati precum Victor Cruz, Novak Djokovic, Bill Murray, Brock Lesnar si Cal Ripken Jr.

Intalnirea actritei cu Waxman Leavall a fost filmata ca parte a unui episod din serialul documentar despre Lindsay Lohan difuzat pe postul OWN, detinut de Oprah Winfrey.

Lindsay Lohan, prezenta mai mult in presa in ultimii ani din cauza scandalurilor in care este implicata, provocate de consumul de alcool si de droguri, decat pentru reusitele actoricesti, a interpretat-o de curand pe Elizabeth Taylor in lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care insa nu a fost receptat favorabil de critici.

Starleta americana si-a mutat domiciliul la New York incepand cu vara anului trecut.

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand apogeul in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".

Citeste si:
14 vedete internationale care au facut inchisoare
14 vedete internationale la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.