Michael Jackson, decedat in 2009, la varsta de 50 de ani, este subiectul unui nou scandal de parternitate in Statele Unite, dupa ce un muzician relativ necunoscut a declarat ca este fiul biologic al megastarului si ca poate sa dovedeasca acest fapt cu ajutorul unui test ADN, potrivit music-news.com.

Brandon Howard, in varsta de 31 de ani, pretinde de mai multi ani ca este fiul biologic al regretatului artist american.

El a acceptat sa faca un test ADN, iar rezultatele acestuia au fost publicate, joi, pe site-ul FilmOn.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, testul arata ca exista 99,9% sanse ca Brandon Howard sa fie fiul nelegitim al "regelui muzicii pop".

Potrivit aceleiasi surse, rezultatele testului au fost obtinute de Alki David, proprietarul site-ului FilmOn.com, care afirma ca a cumparat un mulaj dentar al megastarului de la un stomatolog din Beverly Hills, la o licitatie organizata la Los Angeles, scrie MEDIAFAX.

El afirma ca acel mulaj, vechi de circa 30 de ani, este impregnat cu ADN-ul celebrului cantaret.

Alki David a refuzat sa dezvaluie numele laboratorului care a efectuat testul ADN.

TMZ.com afirma ca Brandon Howard este fiul lui Miki Howard, o cantareata de gospel care l-a avut ca agent pe Joe Jackson, tatal megastarului, in anii '80. Potrivit aceluiasi site, Michael Jackson ar fi cunoscut-o pe Miki Howard in 1982, cu putin timp inainte de nasterea lui Brandon.

Alte surse din presa americana afirma ca adevaratul tata biologic al lui Brandon Howard ar fi Joe Jackson.

Brandon Howard nu a participat la conferinta de presa prin care au fost date publicitatii rezultatele testului si se presupune ca nu are nicio legatura cu aceasta initiativa.

Howard Weitzman, avocatul fondului care administreaza averea lui Michael Jackson, a declarat pentru TMZ.com ca nu a auzit niciodata de Brandon Howard.

Desi nu se stie deocamdata daca Brandon Howard va avea pretentii financiare de la acest fond, avocatul Howard Weitzman a spus deja ca va lupta in justitie pentru a respinge orice actiune de acest fel.

"Orice termen limita pentru ca o persoana sa sustina ca este copilul lui Michael a trecut deja de multa vreme", a spus avocatul.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei "intoxicatii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale si in clinicile medicale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, in perioada in care artistul american se afla la Los Angeles si efectua repetitii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit sa debuteze in iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Citeste si:
Statele Unite „nu vor permite” Chinei să izoleze Taiwanul, afirmă...
Statele Unite „nu vor...

Gasit vinovat de omucidere involuntara, Conrad Murray, medicul "regelui muzicii pop", a fost condamnat in noiembrie 2011 si a fost incarcerat la Men's Central Jail din Los Angeles. Medicul american, in varsta de 60 de ani, a fost eliberat la sfarsitul lunii octombrie 2013, dupa doar doi ani din cei patru ani de inchisoare la care a fost condamnat. Pedeapsa i-a fost redusa pentru "buna purtare", iar eliberarea sa este justificata prin dorinta autoritatilor americane de a reduce numarul de detinuti din inchisorile californiene, care au devenit extrem de aglomerate.

Dupa moartea lui Michael Jackson, in 2009, mama acestuia, Katherine, in varsta de 83 de ani, a fost numita tutorele celor trei copii ai starului - Paris, Prince Michael si Prince Michael II, cunoscut si ca "Blanket" -, conform dorintei starului, exprimata prin testament. Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cantaretului si cateva organizatii de caritate.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, adevărul despre intervențiile estetice: „Mai multe...
Oana Zăvoranu, adevărul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.