Aproximativ 16.000 de americani au semnat o petitie prin care ii cer presedintelui Barack Obama deportarea cantaretului Justin Bieber din Statele Unite ale Americii, informeaza washingtontimes.com.

"Noi, poporul Statelor Unite, credem ca suntem reprezentati gresit in lumea culturii pop. Am vrea sa-l vedem pe periculosul, nesabuitul, distructivul si consumatorul de droguri Justin Bieber deportat si cartea sa verde revocata", se arata intr-o petitie lansata joi.

"El nu doar ca ameninta siguranta poporului nostru, dar are o influenta teribila asupra tinerilor acestei natiuni. Noi, poporul, am vrea ca Justin Bieber sa fie eliminat din societatea noastra", se mai arata in document, transmite MEDIAFAX.

Lansata joi, petitia numara in prezent 16.302 semnaturi si mai are nevoie de inca 83.698 pentru a obtine un raspuns oficial de la Casa Alba.

Justin Bieber a fost arestat joi, in Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice si pentru participarea la o intrecere intre masini, motiv care a starnit nemultumiri in randul poporului american in ceea ce-l priveste pe cantaretul canadian.

Un avocat specializat in imigrari a declarat pentru ABC ca faptul ca se afla la prima acuzatie de conducere sub influenta bauturilor alcoolice nu reprezinta un motiv intemeiat ca autoritatile sa vizeze un caz de deportare, dar ca acest lucru este totusi posibil.

Contrar cerintelor acestei petitii, se pare ca Justin Beiber nu poseda carte verde - viza de rezidenta permanenta in SUA -, ci detine o viza O-1, potrivit Hollywood Reporter. Aceasta viza se acorda sportivilor, cercetatorilor de renume sau altor categorii de oameni, despre care Guvernul american considera ca sunt exceptionali in domeniile lor si sunt demni de a fi lasati sa locuiasca in Statele Unite ale Americii.

Cantaretul Justin Bieber a fost arestat joi, in Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice si pentru participarea la o intrecere intre masini, si a fost eliberat pe cautiune din inchisoarea Miami-Dade, din Florida.

Citeste si:
Fostul preşedinte american, Barack Obama, a fost depistat pozitiv...
Fostul preşedinte american...

Initial, cantaretul canadian, in varsta de 19 ani, s-a opus arestarii si a insultat ofiterii de politie, pentru a declara ulterior ca a consumat alcool, marijuana si medicamente eliberabile pe baza de reteta.

In prezent, Justin Bieber este acuzat ca a condus masina sub influenta alcoolului, s-a opus arestarii, fara violenta, si a sofat posedand un permis expirat, eliberat de statul Georgia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.