Barack Obama a fost testat pozitiv la coronavirus. Soția fostului președinte, Michelle Obama, nu este infectată cu virusul COVID-19.

Obama, infectat cu COVID-19

Fostul preşedinte american, Barack Obama, a anunţat pe contul său de Twitter că a fost testat pozitiv la coronavirus. Soţia lui, Michelle, a avut o imunitate mai bună în fața virusului, fiind testată negativ. „Am avut o mâncărime în gât câteva zile, dar în rest mă simt bine„, a anunţat Obama pe Twitter.

Fostul președinte a scris că este mulțumit că el și soția lui sunt vaccinați anti-COVID și îndeamnă în continuare și restul populației să se imunizeze pentru a preveni formele grave de COVID și pentru a limita transmiterea virusului celor din jur.

Michelle şi cu mine suntem recunoscători că suntem vaccinaţi”, a scris fostul preşedinte într-o postare pe Facebook: „Chiar dacă noile infectări sunt în scădere, ar trebui să vă vaccinaţi dacă nu aţi făcut-o deja pentru a ajuta la prevenirea unor simptome mai grave şi la transmiterea COVID altora„.

Fostul președinte revenise recent la Washington din Hawaii, acolo unde și-a petrecut o mare parte din iarnă. Acesta a fost testat pozitiv la Washington, a declarat o persoană din anturajul său.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.