Actorii americani John Travolta si Kirstie Alley, care au jucat in seria de filme "Uite cine vorbeste", vor aparea din nou impreuna, intr-un serial de televiziune.

Actorul american John Travolta are o aparitie speciala in noul serial de televiziune in care joaca Alley, intitulat "Kirstie".

Travolta va juca rolul unui masinist chipes si nepriceput care este concediat de la un teatru. Alley interpreteaza rolul unei dive de pe Broadway, careia i se face mila de el si merge sa il consoleze cu o aventura de o noapte. Insa, a doua zi, aceasta afla ca nu mai poate scapa de el, scrie MEDIAFAX.

Episodul va fi difuzat pe 8 ianuarie.

Prieteni de foarte multi ani, Travolta si Alley au jucat impreuna in filmul "Uite cine vorbeste" (1989) si in cele doua continuari - "Uite cine cu cine vorbeste" (1990) si "Uite cine vorbeste acum" (1993).

John Travolta, in varsta de 59 de ani, a devenit cunoscut gratie sitcomului TV din anii 1970 "Welcome Back Kotter" si a devenit un star de cinema dupa prestatiile sale din filmele "Saturday Night Fever", "Grease" si "Pulp Fiction". A fost nominalizat de doua ori la premiile Oscar. Este casatorit cu Kelly Preston din anul 1991, ambii fiind membri activi ai cultului scientologic.

Kirstie Alley, originara din statul american Kansas, a devenit celebra cu rolul din serialul de comedie "Cheers", produs si difuzat de postul NBC, in care a interpretat personajul Rebecca Howe, intre anii 1987 si 1993. Actrita americana a avut succes si in filmele din franciza "Uite cine vorbeste" si in serialul "Veronica". Alley a avut in ultimii ani numeroase probleme cu greutatea, iar dietele sale au reprezentat punctul central al reality show-ului din 2010 care a avut-o ca protagonista, "Kirstie Alley's Big Life".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.