Mitica Popescu, Alexandru Arsinel si alti colegi ai lui Nae Lazarescu isi exprima parerea de rau fata de trecerea acestuia din urma in nefiinta.

Actorul Nae Lazarescu a murit joi dimineata, la varsta de 72 de ani, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista "Constantin Tanase".

Trupul neinsufletit al actorului Nae Lazarescu va fi depus, vineri la pranz, la Teatrul de Revista "Constantin Tanase, a precizat Alexandru Arsinel.

Mitica Popescu

"L-am cunoscut ca om, l-am admirat ca spectator. O mare pierdere pentru Teatrul de Revista. (...) Facea un cumplu minunat cu Vasile (Muraru, n.r.)"

Actorul a subliniat ca Nae Lazarescu era un om cald, un om inteligent. "il stiu de cand si-a inceput cariera, juca, scria texte in Brigada Artistica. Dumnezeu sa-l odihneasca", a mai spus acesta.

Dorel Visan

"L-am cunoscut pe Nae Lazarescu ca un artist foarte special si care semana numai cu el insusi, un artist serios din teatrul comic romanesc. Pentru ca din ce in ce mai mult la noi comedia intra intr-o zona mai vulgara, isi pierde din frumusete si din mesaj. Un artist cu foarte mult spirit, un coleg bun, un prieten bun, un om de o extraordinara rezistenta. Este o pierdere mare pentru teatrul de comedie prin plecarea lui Nae Lazarescu. Desi sunt tineri inzestrati, nu se pot ridica la harul pe care l-a avut el"

Corina Chiriac

Intrebata ce a insemnat intalnirea cu Nae Lazarescu, Corina Chiriac a declarat pentru MEDIAFAX: "Au fost anii cei mai frumosi ai carierei mele. (...) L-am intalnit la spectacole, la emisiuni de televiziune. (...) Nae era discret si elegant in culise cu actorii", a declarat artista.

"Nae a fost unul dintre marii actori de comedie ai scenei romanesti. (...) Sper ca Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar locurile ramase vacante sa fie ocupate de oameni cu devotament precum regretatul Nae Lazarescu", a mai afirmat aceasta.

Alexandru Arsinel

"Teatrul de Revista «Constantin Tanase» suporta o grea durere prin disparitia lui Nae Lazarescu, a omului, a actorului, a prietenului, a camaradului Nae Lazarescu", a declarat Alexandru Arsinel.

Acesta a subliniat ca Nae Lazarescu a fost "un adevarat stalp al teatrului romanesc". "O disparitie pe care o vom resimti. (...) Un adevarat stalp al teatrului romanesc. (...) Parca se innoada disparitia unor mari personalitati", a afirmat acesta referindu-se si la decesul realizatorului TV Titus Munteanu, care a incetat din viata miercuri.

Citeste si:
Maria Dragomiroiu, declarații cu ochii în lacrimi despre Alexandru...
Maria Dragomiroiu, declarații...

Vasile Muraru

"Ce simt acum nici nu mai pot sa exprim, consideratia celor care suna, care trimit mesaje, asta inseamna ca lumea l-a iubit"

Acesta a afirmat ca, desi Nae Lazarescu era bolnav, actorul nu a aratat acest lucru, fiind o persoana foarte discreta. "Era intr-o stare mai grava, dar cand ma vedea, zambea, se ridica, avea tonus si de fiecare data ma intreba cand are urmatorul spectacol", a mai spus acesta. "Viata lui a fost teatrul, in special Teatrul de Revista «Constantin Tanase»", a afirmat Vasile Muraru.

De asemenea, acesta a subliniat ca se desparte cu parere de rau "ca muritor" de Nae Lazarescu. "Sa-i inalte sufletul. Avea un suflet minunat", a mai spus Vasile Muraru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.