Cantareata americana Mary J. Blige a dezvaluit intr-un interviu recent ca decesul bunei sale prietene Whitney Houston a socat-o si a intristat-o atat de mult incat a renuntat definitiv la alcool si a facut-o, totodata, sa inteleaga mai bine importanta propriei vieti.

Moartea bunei sale prietene, in februarie 2012, a avut un efect atat de mare asupra ei, incat Mary J. Blige a inceput sa se gandeasca la propria moarte si a renuntat la alcool, incercand sa adopte un stil de viata sanatos.

"Am mers la inmormantarea ei si faptul ca m-am aflat atat de aproape de o persoana pe care am iubit-o atat de mult, aflata intr-un sicriu, m-a speriat teribil de tare. M-a facut sa inteleg importanta propriei mele vieti", a spus Mary J. Blige.

"Nu m-am oprit peste noapte, a fost un proces. Acum ma simt minunat. Am mai multa claritate, o putere de concentrare mai mare si mai multa rabdare. Si am slabit. Atunci cand te lasi de baut, grasimea pur si simplu dispare!", a adaugat artista. Cantareata in varsta de 42 de ani spune ca nu va bea nici macar un pahar cu sampanie anul viitor, atunci cand va sarbatori implinirea a 10 ani de la casatoria cu sotul ei, Kendu Isaacs, scrie MEDIAFAX.

"Voi bea un pahar cu bere din ghimbir. Ghimbirul si Diet Coke sunt de acum bauturile mele preferate", a declarat cantareata americana pentru cotidianul britanic The Guardian.

Artista, care a fost data in judecata la inceputul acestui an din cauza unor datorii neplatite catre fiscul american, in valoare de 3,4 milioane de dolari, spune ca, desi vor exista intotdeauna obstacole in viata, a invatat sa se adapteze si sa rezolve problemele care ii ies in cale.

"Intotdeauna vor exista drame, dar trebuie sa inveti sa navighezi, sa treci peste ele. Viata este plina de incercari si necazuri, dar acum stiu cum sa le depasesc. Trebuie sa iei decizia de a spune: «ajunge!»", a spus Mary J. Blige.

Pe parcursul celor 15 ani de cariera, Mary J. Blige a lansat pe piata noua albume si a fost recompensata cu noua premii Grammy. Cel mai recent album, lansat in anul 2011, se numeste "My Life II... The Journey Continues (Act 1)". Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane - "R&B", "Rap" si "Pop & Gospel".

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

In octombrie, Mary J. Blige a lansat primul ei album cu melodii de Craciun, "A Mary Christmas", produs de David Foster, cunoscut pentru colaborarile sale cu Andrea Bocelli si Rod Stewart.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.