Romania nu va mai participa la concursul Eurovision de anul viitor dintr-un motiv destul de previzibil: lipsa de bani.

Surse de incredere, citate de ADPM, sustin ca nu exista buget pentru a suporta inscrierea si toate cheltuielile minime pentru ca tara noastra sa poata concura la competitia muzicala, astfel ca s-ar fi decis sa se "sara" peste editia din 2014.

Conform surselor citate, este nevoie de cel putin cateva sute de mii de euro. Banii reprezinta bugetul necesar pentru a suporta toate cheltuielile necesare pentru a organiza preselectiile si selectia nationala si, ulterior, sa putem concura la semifinala si finala europeana.

In momentul de fata nu exista acesti bani. Singura modalitate prin care Romania ar putea sa participa la Eurovision in 2014 este daca se gaseste un sponsor, cum s-a intamplat in 2010 cand Romania a fost reprezentata de Paula Seling si Ovi.

Eurovision 2014 se va organiza in capitala Danemarcei, Copenhaga. In 2013, Romania a fost reprezentata de Cezar Ouatu, care a terminat concursul pe pozitia a 13-a. Prestatia lui Cezar Ouatu, cu tot cu costumatia sa si coregrafia scenica, a atras ironiile presei internationale.

Eurovision 2013: 10 personaje cu care a fost comparat Cezar Ouatu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.