Cezar a declarat, dupa ce si-a sustinut reprezentatia pe scena de la Malmö Arena (Suedia), ca este deja un castigator, pentru ca este roman si pentru ca a reprezentat Romania la cel mai inalt nivel.

Cezar, care a interpretat piesa "It's My Life" (muzica si versuri Cristian Faur), a fost cel de-al 14-lea concurent in finala. Romania a terminat concursul pe locul 13 din 26, dupa adunarea punctelor.

"Eu, profesional si personal, ma simt implinit. Mi-as fi dorit un loc mai bun in clasamentul final, pentru mine si pentru Romania, dar stiu ca ceea ce a tinut de mine am facut. Show-ul nostru a iesit foarte bine, am muncit cu totii enorm si le multumesc tuturor celor care au facut posibil ca aceasta munca de echipa sa prinda forma. Le multumesc tuturor celor care au crezut in mine si au votat Romania. Romania ramane, insa, o tara negata oarecum de Europa, asa ca, in aceasta seara, cele doua mari familii - Scandinavia si 'Mama Rusie' - au invins. Eu am fost favorit la titlu din partea fanilor, dar, geopolitic vorbind, nu mai tine de mine…", a declarat Cezar, pentru MEDIAFAX.

Punctele stranse de Romania
4 puncte de la Suedia
5 puncte de la Albania
4 puncte de la Austria
4 puncte de la Marea Britanie
6 puncte de la Azerbaijan
6 puncte de la Norvegia
1 punct de la Italia
7 puncte de la Malta
6 puncte de la Islanda
10 puncte de la Moldova
10 puncte de la Grecia
1 punct de la Muntenegru

Marea castigatoare a concursului Eurovision din 2013 este Danemarca, prin prestatia cantaretei Emmelie de Forest cu melodia "Only Teardrops". Zlata Ognevich i-a adus tarii sale, Ucraina, argintul la Eurovision, iar Farid Mammadov din Azerbaijan a completat podiumul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.