La propria cerere, Bianca Dragusanu a trecut printr-o intrerupere de sarcina la o luna dupa ce s-a casatorit cu Victor Slav, scrie wowbiz.ro.

Invitat in platoul emisiunii "La Maruta", Adrian Artene a facut dezvaluirea incredibila despre Bianca.

"Nu este niciun dubiu asupra acestei informatii si a autenticitatii ei. Informatia este reala. A facut un avort sambata, in ziua de Sfantul Dumitru. Sarcina era de cinci saptamani, in evolutie. Intreruperea de sarcina a avut loc la cererea ei. Daca aceasta sarcina era dorita, exclude posibilitatea divortului. La momentul acesta, anul 2012, e greu sa ai o sarcina nedorita. Nu cred ca a decis singura. Sambata, Victor a insotit-o la clinica respectiva. Au fost acolo incepand cu ora 12 pana la ora 14", a punctat Adrian Artene, in cadrul emisiunii "La Maruta".

Sarcina se afla in saptamana a cincea, iar Bianca a platit 700 de lei pentru interventia suferita.

In ciuda declaratiilor facute de Adrian Artene, contul de Facebook al Bianca Dragusanu nu ofera vreun indiciu privind sambata ei traumatizanta. Postarea de sambata, 26 octombrie, o arata pe Bianca gazduind un concurs de frumusete.

Mai mult, Bianca si-a informat fanii luni seara prin intermediul retelei sociale ca este victima unei campanii de "ura nejustificata".

"Fara dorinta de a vorbi sau de a raspunde unor acuzatii nefondate, precum si dreptul de a fi ascultata asist in ultima perioada(1luna) siderata la monologul unor emisiuni prin vocea invitatilor sai care ma judeca, ma condamna, ma acuza, imi adreseaza cuvinte umilitoare, expresii defaimatoare si care ma denigreaza fara scrupule in mod constant. Toate aceste lucruri intamplandu-se fara ca eu sa fi alimentat in vreun fel aceasta campanie de " ura nejustificata" a unor oameni care nu ma cunosc dar care fac afirmatii nefondate la adresa mea. Mama mea nu are de ce sa fie supusa unor astfel de situatii, tata ma suna plangand si neintelegand, sora mea adoarme cu mine la telefon... familia mea sufera...ce v-au facut oamenii astia?"

Citeste si:
Avortul ar putea fi decontat de stat în anumite situații. Proiect...
Avortul ar putea fi decontat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.