Cantareata Alanis Morissette a fost data in judecata de o fosta bona a copilului ei, care o acuza pe artista canadiana ca a tinut-o "ostatica" in resedinta sa, informeaza tmz.com.

Bianca Combeiro a declarat in documentele depuse la tribunal ca artista canadiana a incuiat-o in dormitorul fiului ei si a obligat-o sa petreaca astfel in acea camera o noapte intreaga, fara sa ii permita sa isi ia pauze de masa.

Reclamanta a deschis un proces impotriva cantaretei Alanis Morissette si a sotului ei, Mario Treadway, afirmand ca in perioada in care a lucrat pentru ei, din august 2011 pana in martie 2013, era constransa sa lucreze in ture de noapte de 12 ore, fara posibilitatea de a-si lua pauza de masa, avand grija de bebelusul artistei canadiene.

Potrivit declaratiilor sale, Alanis a tinut-o "ostatica" in dormitorul bebelusului, ordonandu-i sa nu iasa din acea camera pentru niciun motiv, nici macar pentru a manca, scrie MEDIAFAX.

Bianca spune ca putea sa paraseasca incaperea doar daca unul dintre cei doi parinti se afla in acel moment in camera bebelusului sau atunci cand sosea bona care lucra in timpul zilei.

Reclamanta sustine ca artista canadiana ii datoreaza suma de 30.000 de dolari, reprezentand contravaloarea neplatita a orelor suplimentare efectuate. Ea solicita despagubiri totale de 100.000 de dolari, acuzand totodata stresul emotional pe care l-a suferit.

Alanis Morissette s-a casatorit cu rapperul Mario Treadway pe 22 mai 2010. Fiul lor, Ever Imre Morissette-Treadway, s-a nascut pe 25 decembrie 2010.

Cantareata si compozitoare, Alanis Morissette, nascuta in 1974, la Otawa, in Canada, si-a facut debutul in lumea muzicii la varsta de zece ani, cand a inregistrat primul single din cariera - "Fate Stay With Me". La 14 ani a semnat primul contract cu o casa de discuri, iar in 1991 a lansat albumul "Alanis", al carui succes i-a adus discul de platina in Canada si un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria "cea mai promitatoare interpreta".

Citeste si:
Cat câștigă o bonă în București pentru un program de 4 ore
Cat câștigă o bonă în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.