Actorul Daniel Radcliffe ar putea fi inlocuitorul lui Sacha Baron Cohen in filmul biografic dedicat cantaretului Freddie Mercury, in rolul fostului lider al trupei Queen, informeaza contactmusic.com.

In iulie, actorul britanic Sacha Baron Cohen, devenit celebru gratie filmelor "Borat", "Brüno" si "The Dictator", a anuntat ca a renuntat la rolul din filmul biografic dedicat cantaretului Freddie Mercury.

Presa de specialitate a evocat atunci existenta unor "diferente de opinii" intre actor si membrii supravietuitori ai celebrei trupe britanice in ceea ce priveste tonul acestui film, care evoca ascensiunea si anii de glorie ai grupului Queen. Potrivit presei internationale, echipa de productie a optat pentru un film destinat mai degraba publicului larg, in timp ce Sacha Baron Coen ar fi preferat un ton mai subversiv si o prezentare a cantaretului Freddie Mercury mai putin "curata".

Se pare ca rolul i-a fost oferit actorului britanic Daniel Radcliffe, cunoscut pentru interpretarea vrajitorului Harry Potter din franciza cinematografica omonima de succes bazata pe romanele scrise de J. K. Rowling.

"Desi este tanar, Daniel a impresionat deja cu rolul poetului gay Allen Ginsberg in filmul de anul acesta 'Kill Your Darlings", a declarat o sursa pentru publicatia Daily Star. Aceeasi sursa a spus ca Radcliffe are o inaltime apropiata de cea a lui Mercury si in plus stie sa cante.

Filmul, care nu are deocamdata un titlu, va fi produs de GK Films, in colaborare cu actorul Robert De Niro, Tribeca Productions si Queen Films.

Freddie Mercury a murit la varsta de 45 de ani, pe 24 noiembrie 1991, la o zi dupa ce a anuntat in mod public ca este bolnav de SIDA.

Grupul Queen, alcatuit din solistul Freddie Mercury, chitaristul Brian May, tobosarul Roger Taylor si basistul John Deacon, a devenit celebru pe plan mondial gratie unor piese precum "Bohemian Rhapsody", "We Are the Champions" si "We Will Rock You".

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.