Stefan Banica Jr. a declarat, miercuri, pentru agentia MEDIAFAX, ca se afla la inceputul unei relatii cu cantareata Lavinia Parva.

"Observ ca intr-o societate plina de framantari social-politice, unii nu pot dormi din cauza vietii mele particulare. Pentru a linisti «spiritele», declar ca sunt deocamdata la inceputul unei relatii cu Lavinia Parva si nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber si e dreptul fiecaruia dintre noi sa-si traiasca viata asa cum considera, fara a simti nevoia de a da explicatii. Este alegerea mea si sper sa o respectati. Multumesc!", a declarat Stefan Banica Jr.

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. divorteaza dupa sapte ani de casnicie

Lavinia Parva, fosta componenta a formatiei Spicy, este aceeasi femeie despre care s-a speculat in urma cu doi ani ca ar fi amanta lui Stefan Banica Jr, cand acesta era casatorit cu Andreea Marin.

In 2011, click.ro surprins-o pe Lavinia Parva, fosta componenta a trupei Spicy, cum intra in blocul in care Stefan detinea un apartament, la scurt timp dupa ce muzicianul ajunsese acolo. Lavinia a iesit din bloc dupa mai bine de trei ore.

Lavinia Parva s-a remarcat pe piata muzicala din Romania ca membra a trupei Spicy, alaturi de Doinita Veleanu. Dupa ce trupa a incetat sa mai existe, Lavinia Parva a hotarat sa-si continue singura cariera in muzica.

Nascuta la Timisoara in 21 noiembrie 1984, Lavinia Parva a castigat titlul de Miss Timisoara in 2000 si Miss Litoral in 2001 si a urmat cursurile Facultatii de Marketing si Management a Universitatii Romano-Americane din Bucuresti, luand totodata si lectii de canto.

In 2003, Lavinia Parva formeaza impreuna cu Doinita Veleanu trupa Spicy, care s-a facut remarcata in muzica cu piesa "Mi-e frica, mi-e frica".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.