Cel mai celebru cuplu din showbiz-ul romanesc este pe cale de a se dezintegra.

Andreea Marin si Stefan Banica au anuntat, joi, ca au decis, "de comun acord", sa puna capat mariajului de sapte ani. Cei doi au impreuna o fetita, Violeta, in varsta de cinci ani.

"Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela.

Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica", au scris, pe conturile de Facebook, Andreea Banica si Stefan Banica.

In luna ianuarie 2006, Andreea Marin s-a casatorit cu Stefan Banica Jr, iar pe 15 decembrie 2007 a nascut-o pe Violeta, primul lor copil.

Iata ce povestea Andreea Marin despre inceputul povestii de dragoste cu Stefan Banica:

"Pe Stefan il stiam demult. L-am avut de multe ori invitat si in emisiuni. Dar ce s-a intamplat intre noi a fost mult mai tarziu. Fiecare dintre noi trecuse prin alte relatii. Eu am fost casatorita si apoi am avut relatiile mele, el la fel, a avut casatoria lui si relatiile lui si iubirea poate a venit din partea a doi oameni maturi. Inca de la inceput casatoria noastra a fost privita cu mult scepticism si au existat multe persoane care ne-au prezis finalul", marturisea vedeta, citata de realitatea.net.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.