Studiourile Warner Bros. au primit zeci de petitii furioase semnate de fanii lui Batman, dupa ce reprezentantii companiei au anuntat ca Ben Affleck va interpreta rolul eroului din Gotham City, intr-o noua productie.

Peste 30 de petitii impotriva acestei miscari a marilor studiouri au aparut, in decurs de 24 de ore de la anunt, pe site-ul Change.org. Semnatarii cer Warner Bros. sa distribuie un alt actor in acest rol, considerandu-l pe Affleck nepotrivit.

Studiourile Warner Bros. au anuntat, in luna iulie, ca doresc sa ii reuneasca pe super-eroii Superman si Batman intr-un film, a carui lansare este prevazuta pentru anul 2015, care va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", cel mai recent film din franciza "Superman", lansat in acest an, scrie MEDIAFAX.

Christian Bale, care a interpretat rolul omului-liliac in trilogia cinematografica "Batman", regizata de Christian Nolan, a anuntat ca nu doreste sa reia acest rol, iar pariurile erau deschise in ceea ce priveste desemnarea succesorului actorului galez.

"Stiam deja ca avem nevoie de un actor extraordinar pentru a prelua rolul unuia dintre super-eroii cei mai populari al DC Comics, iar Ben Affleck indeplineste toate aceste conditii", a declarat Greg Silverman, presedintele studiourilor Warner Bros., intr-un comunicat publicat in revista Variety.

Filmul, care nu are deocamdata un titlu, va fi regizat de Zack Snyder, cineastul aflat deja in spatele camerei pentru a regiza "Man of Steel: Eroul", iar britanicul Henry Cavill isi va relua rolul Superman.

"Ben va oferi un contrast interesant pentru Supermanul jucat de Henry. El are calitatile de interpretare necesare pentru a crea portretul nuantat al unui barbat mai in varsta si mai avizat decat Clark Kent, si poarta stigmatele unui luptator experimentat impotria criminalitatii, conservandu-si in acelasi timp farmecul la care toata lumea se asteapta din partea miliardarului Bruce Wayne", a declarat regizorul Zack Snyder, intr-un comunicat.

Citeste si:
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas
Jennifer Lopez și Ben Affleck...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.