Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în acest weekend, în Las Vegas.

Ben Affleck (49 de ani), pe numele din buletin Benjamin Geza Affleck, s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, potrivit certificatului comitatului Clark, care include oraşul Las Vegas. Potrivit documentului judiciar, cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 52 de ani a ales să preia numele soţului şi va fi la în acte Jennifer Affleck, potrivit BFM TV, citat de News.ro.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit

Jennifer a anunțat că ea și Ben Affleck au stat la coadă pentru a semna certificatul de căsătorie.

”În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie. Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp», a mărturisit J.Lo fanilor, prin intermediul newsletter-ului de pe site-ul ei, unde s-a semnat cu Jennifer Lynn Affleck.

Jennifer Lopez a anunţat în aprilie logodna cu actorul Ben Affleck, într-un scurt videoclip. Cei doi au reînceput relația după 20 de ani de când s-au despărțit, formând și în urmă cu două decenii unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume.

Căsătoria lor, prevăzută pentru 2003, a fost amânată, înainte ca ei să anunţe despărţirea în 2004.

În acest timp, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu artistul Marc Anthony, cu care are gemeni. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani, din 2004 până în 2014.

Ben Affleck, cunoscut pentru rolurile din "Argo" sau "Gone Girl", a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2022 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.