Din toamna, fosta vedeta Pro TV va intra in echipa Kanal D pentru a prezenta un nou show.

Inca nu se cunoaste formatul emisiunii pe care o va prezenta Teo.

"Oamenii au nevoie sa se exprime, sa fie ascultati si intelesi, iar eu am priceput bine asta in cei 20 de ani de televiziune. In feluri artistice diferite, ne exprimam convingerile, bucuriile, dar si tristetile, atunci cand gasim mediul de-a face acest lucru. Ne propunem sa construim acest mediu pentru cei care vor alege sa ne cunoasca indeaproape si pe care ii vom privi cu bucurie si respect. Am doar cuvinte frumoase despre trecut si ganduri minunate si optimiste pentru viitor!", a declarat Teo Trandafir, citata de rtv.net.

Teo Trandafir se revolta impotriva telespectatorilor: "E la
moda ipocrizia"

Teo a facut anuntul si pentru cititorii blogului sau:

"Ma obisnuisem sa nu scriu “la cald”, sa astept sa-mi treaca un pic, dar de data asta e diferit. Sa-mi treaca emotia pe care o simt acum? Va scriu la cald, ca sa multumesc din suflet tuturor celor care si-au gasit o secunda sa fie langa mine. Sa multumesc tuturor celor (multi) care au contribuit la formarea mea, la maturizarea mea, la insanatosirea mea. Am un zambet pentru trecut. unul pentru viitor si inca unul… pentru prezent".

Revenirea lui Teo in postura de prezentator tv l-a bucurat foarte tare pe Mircea Radu, stiristul de la TVR. Acesta si-a impartasit bucuria cu prietenii sai virtuali, pe contul lui de pe o cunoscuta retea de socializare, unde a scris cateva randuri emotionante despre Teo Trandafir.

"In urma cu multi-multi ani, sa fie vreo 13, am fost intrebat de o ziarista care e cel mai bun om de divertisment din Romania. Am raspuns imediat: Teo. Si am adaugat ca ea poate face audienta si daca tace. S-au schimbat multe de atunci. Unele s-au schimbat de nu le mai recunosti. Televiziunea nu mai e la fel. Divertismentul, nu. Si nici Teo nu cred ca e aceeasi. Din vremea aia a ramas doar convingerea mea ca ea e cel mai bun om de divertisment din cati cunosc. Ma bucur ca vei reveni, Teo. Succes", a declarat Mircea Radu, citat de click.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.