Diana Dumitrescu si Ioan Isaiu sunt protagonistii telenovelei "Ingeri pierduti", noua productie romaneasca marca MediaPro Pictures, ce va avea premiera in aceasta toamna.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Diana Dumitrescu joaca rolul unei tinere mame, Cristina, care se intoarce de la munca, din strainatate, sa il recupereze pe Luca (Timur Vultureanu), copilul pe care l-a abandonat in urma cu cativa ani din dorinta de a-i oferi o viata mai buna. Primele secvente pe care Diana le-a filmat cu Timur au fost fost cele mai emotionante si cel mai greu de jucat.

"Una din primele secvente filmate pentru telenovela «Ingeri pierduti» este cea a revederii dintre Cristina si Luca. O secventa foarte grea. A fost foarte dificil sa intru in pielea Cristinei, din cauza faptului ca eu nu am copii. Am stat foarte mult de vorba cu regizorii si colegele mele de platou care au copii si care au incercat sa imi explice sentimentul. M-am straduit sa redau cat de bine am putut la momentul respectiv, ceea ce credeam eu ca inseamna sa fii respins de propriul copil. Acum, dupa luni de zile de filmat, m-am atasat mult de Timur si daca ar fi sa filmam din nou, cred ca as reactiona altfel, as face altfel", declara Diana Dumitrescu.

Totodata, destinul ii aduce in cale posibilitatea unei noi povesti de dragoste, insa Cristina ezita sa intre intr-o relatie cu Alex (Ioan Isaiu), un consilier financiar din Targoviste cu afaceri in Bucuresti, care se indragosteste de Cristina.

"Este povestea de dragoste a unui om matur, caruia i se da sansa sa iubeasca din nou, dupa ce, intr-un trecut nu foarte indepartat, a pierdut o mare iubire. Viata ii ofera un om deosebit, pe care il primeste in viata lui, cu toate ca trece printr-o dilema existentiala, pentru ca isi imparte trairile intre dragoste si recunostinta fata de femeia care l-a ajutat la un moment dat, dar care se dovedeste ca si-l doreste langa ea doar din orgoliu. Este un rol rupt din viata, personajul meu avand si slabiciuni, care uneori primeaza, dar si calitati care il fac sa fie indragit", spune Ioan Isaiu.

Citeste si:
A murit actrita de telenovele Christian Bach, sotia lui Humberto...
A murit actrita de telenovele...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.