Cunoscuta actrita de telenovele, Christian Bach, a incetat din viata la varsta de 59 de ani.

Actrita ar fi murit pe 26 februarie, insa anuntul a fost facut cateva zile mai tarziu de catre familie. "Dintotdeauna a fost dorinta ei sa pastreze problemele personale si familiare doar pentru noi, pentru a putea duce o viata normala, diferita de cea profesionala, care presupune expunere mediatica. Aceasta viata profesionala ne determina azi sa impartasim cu voi aceasta mare pierdere pe care a suferit-o familia noastra".

Vedeta de origine argentiniana, care s-a retras in urma cu un an din lumina reflectoarelor din pricina problemelor de sanatate, ar fi facut un stop cardio-respirator, scrie a1.ro.

View this post on Instagram

#tbt❤️ nada como recordar buenos tiempos y seguir disfrutando de la vida al lado de quienes amas !!! #amor #familia #hijos #momentos 💯🔝❤️

A post shared by @ zuritahm on


Christian Bach a interpretat mai multe personaje negative, in telenovele precum Los ricos también lloran (1979), La patrona, Impostora, Vidas robadas, etc.

Christian Bach era casatorita din 1986 cu Humberto Zurita, cei doi avand impreuna doi copii, Sebastian Zurita si Emiliano Zurita, de asemenea, actori care si-au facut aparitia in telenovele, noteaza dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.