Noul album pe care rapperul american Jay Z il va lansa pe 4 iulie, intitulat "Magna Carta Holy Grail", contine versuri scrise de Kurt Cobain, fostul solist al trupei rock Nirvana care s-a sinucis in 1994, a anuntat vaduva acestuia, Courtney Love, citata de contactmusic.com.

Courtney Love, fosta solista a trupei Hole, spune ca i-a acordat celebrului rapper Jay-Z permisiunea de a folosi versuri compuse de fostul ei sot pentru piesa "Smells Like Teen Spirit" a trupei Nirvana. Totodata, ea recunoaste ca este putin ingrijorata in legatura cu reactia fiicei sale Frances Bean Cobain, care ar putea "sa o ia razna" atunci cand va auzi ce a facut mama ei, transmite MEDIAFAX.

Explicandu-si decizia, Courtney Love, care detine drepturile de autor asupra muzicii sotului ei, a declarat pentru The Huffington Post: "Jay-Z e un artist urias, iar noi suntem buni prieteni".

Potrivit presei americane, noul album al lui Jay-Z va deveni instantaneu un hit atunci cand va fi lansat luna viitoare, gratie unui contract semnat de rapper cu directorii companiei Samsung. Astfel, 1 milion de copii ale albumului "Magna Carta Holy Grail" vor fi distribuite gratuit pentru posesorii de telefoane mobile inteligente Samsung Galaxy, cu 72 de ore inainte de lansarea oficiala a albumului, pe 4 iulie.

Presa internationala afirma ca directorii de la Samsung au platit 5 dolari pentru fiecare copie a albumului, care va deveni disponibil prin intermediul unei aplicatii care va putea fi descarcata online la sfarsitul lunii iunie.

Jay-Z a inregistrat albumul "Magna Carta Holy Grail" in colaborare cu Drake, Timbaland, Nas, Pharrell si Justin Timberlake.

Nirvana a fost una dintre cele mai populare trupe americane de rock alternativ din anii '90, vanzand peste 60 de milioane de albume. Pe 5 aprilie 1994, solistul si liderul trupei, Kurt Cobain, dependent de heroina, s-a sinucis, la varsta de 27 de ani.

Viata lui Kurt Cobain a fost deja subiectul catorva filme, precum "Last Days", de Gus van Sant, dar si "Kurt and Courtney", de Nick Broomfield, care a inclus si teoria potrivit careia Cobain ar fi fost ucis.

Citeste si:
Kidd Creole, declarat vinovat de uciderea unei persoane. Rapperul...
Kidd Creole, declarat vinovat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.