Alexandra Stan a vorbit luni dupa-amiaza cu un echipaj de televiziune despre violentele la care a fost supusa de catre managerul ei, Marcel Prodan.

Tanara a povestit ca a fost lovita de Marcel Prodan sambata seara, cand s-au intalnit la studioul de inregistrari. Artista sustine ca managerul s-a infuriat cand i-a cerut banii, partea de pe urma mai multor concerte.

Alexandra Stan: "M-a batut managerul de m-a bagat in spital"

"Vineri seara m-am dus sa ii arat costumatia pentru concertul de promovare de marti, din Spania. L-am intrebat de bani, daca se poate sa primesc banii pe ultimele concerte. Nu mi-a mai dat bani de anul trecut. Tot timpul mi-a dat cu taraita…A inceput sa fie agresiv verbal. M-a smucit, tot incerca sa ma dea afara din casa... M-a prins de gat si mi-a rupt lantul, care a ramas acolo. De asemenea, au mai ramas acolo hainele si laptopul. Am plecat, m-am calmat", a povestit Alexandra, pentru Stirile ProTV.

Alexandra a povestit ca a doua zi, dupa ce s-a intalnit cu stilista ei in oras, s-a dus la studiou, pentru repetitii, iar acolo a inceput calvarul ei.

"Sambata m-am dus sa fac repetii pentru piesa noua. De fata cu angajatii de la studiou, el a inceput sa ma jigneasca, sa imi spuna ca nu fac canto, ca am voce naspa. Am incercat sa il calmez, el a continuat sa ma jigneasca, a devenit agresiv fizic", a mai povestit Alexandra.

"M-a lovit si am lesinat. M-am trezit dupa doua ore in studio, invelita cu o patura”, a mai spus Alexandra.

Marcel Prodan a tarat-o apoi pe cantareata si a plecat cu ea in masina, continuand bataia inceputa.

"M-a scos din masina, mi-a dat picioare in spate, mi-a dat in rinichi si eu am un singur rinichi. Din cauza asta de ieri nu am fost la toaleta deloc. Eu tot incercam sa fug, nu mai puteam sa stau sa ma bata, a trecut o masina de politie inspre Constanta, politistii ne-au vazut, au venit sa ne legitimeze, m-au luat si m-au dus la spital", a mai spus tanara artista plangand.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

In materie de rani, Alexandra a povestit ca este posibil sa aiba probleme cu ochiul drept care este a fost lovit cel mai grav. A fost la oftalmolog si va merge si la neurolog.

Alexandra Stan a depus plangere la Politie impotriva managerului

Deocamdata am depus plangere. Vreau sa-mi fac dreptate, sa plateasca, pentru ca mi-au stricat cu totul imaginea. Voi rezilia contractul cu Marcel Prodan", a declarat artista.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.