Este frumoasa, este bogata, este faimoasa... de la departare o invidiem, dar Alexandra Stan traieste un cosmar!

Duminica, managerul Alexandrei Stan a anuntat pe pagina ei de Facebook ca artista a fost victima unui accident rutier. Adevarul se pare ca este insa, altul, dupa cum cantareata a povestit in exclusivitate pentru cancan.ro.

“Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, si nu mai pot!", a declarat cantareata.

Aceasta a trimis si imagini pentru tabloid care sa arate seriozitatea ranilor suferite in urma atacului managerului sau.

Alexandra Stan este reprezentanta de MAAN Music Studio, detinuta de Marcel Prodan. Este vorba despre acelasi Marcel Prodan despre care tabloidele au banuit ca ar fi implicat sentimental cu clienta lui.

Tatal Alexandrei Stan a explicat intr-un interviu pentru gandul.info ca Alexandra ar fi fost batuta pentru ca si-ar fi intrebat managerul de banii care i se cuvin dupa sase luni in care a tot avut concerte si nu a vazut niciun leu.

"Totul a inceput de la bani, in week-end, la studioul lui din Constanta. Alexandra l-a intrebat de bani, sambata, iar el a batut-o de a lasat-o inconstienta", sustine tatal vedetei. "Doua ore a stat fiica mea acolo, iar cand si-a revenit a cerut sa vina acasa, la Valu lui Traian", mai spune acesta.

Pe drum, conflictul ar fi continuat, iar la intrarea in localitatea natala, Alexandra Stan ar fi fost aruncata din masina de catre Marcel Prodan.

"Zacea acolo, pe sosea. Norocul ei a fost ca a oprit un cetatean strain masina cand a vazut-o acolo chircita si plina de sange. A venit si un echipaj de politie care mi-a luat fata si a dus-o urgent la spital".

Potrivit tatalui vedetei, politia ar fi facut un proces-verbal.

George Stan a aflat abia duminica ce s-a intamplat cu fiica lui. A mers la Constanta si a adus-o acasa, cand a primit un telefon de la o prietena a Alexandrei.

Citeste si:
DOC și Ada Dumitru s-au luat la bătaie. Cum i-a pedepsit...
DOC și Ada Dumitru s-au luat...

"O sa merg pana in panzele albe ca sa se faca dreptate. Avem avocat, am depus plangere la Parchet, avem martori si procesul-verbal de la politie".

[VIDEO] Alexandra Stan povesteste prin ce a trecut

Sursa: cancan.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.