DOC și Ada Dumitru s-au luat la bătaie, după ce au avut o altă ceartă într-una dintre edițiiile emisiunii Survivor România, iar prezentatorul emisiunii nu a mai putut trece așa ușor cu vederea ceea ce s-a întâmplat între ei și i-a pedepsit aspru. Iată care sunt consecințele pe care le vor suporta!

DOC și Ada Dumitru, bătaie la Survivor România

Ada Dumitru și DOC nu se au la inimă deloc, dar acesta nu mai este un secret pentru fanii emisiunii Survivor România, care au asistat la multe scandaluri în care cei doi Faimoși au fost protagoniști. Deși au mai fost ediții în care s-au certat ca la ușa cortului, niciodată lucrurile nu au mers atât de departe ca acum. Cel din cauza căruia a început totul a fost DOC, deoarece într-un moment în care a simțit că nu mai are răbdare, și-a împins fosta bună prietenă din concurs, moment în care colegii lor au intervenit și au încercat să calmeze spiritele.

În cele mai recente ediții ale emisiunii, spiritele s-au mai încins și între alți concurenți, care au fost primit, de asemenea, niște pedepse la fel de dure ca toate cuvintele pe care și le-au adresat și ca gesturile pe care le-au făcut și care nu sunt deloc permise. Și de data aceasta, în centrul scandalului a fost DOC despre care unii dintre colegii lui cred că este în sevraj și de aceea se comportă în felul în care o face.

„Lasă-ne cu vrăjeala! Eu vreau doar lumea să vadă cum ești. Să vadă cum sunteți voi, atâta tot. Eu sunt pregătit să plec acasă. Tu poți să stai 300 de ani aici. Cu genunchiul tău sau fără”, i-a zis inițial DOC colegei sale.

Spunând toate aceste lucruri, Ștefania a fost prima care i-a dat replica, urmând ca mai apoi el să ia din nou atitudine și să se lovească și de o reacție neașteptată din partea colegei sale, pe care a împins-o fiind enervat la culme. Ea a reacționat imediat, iar lucrurile nu s-au terminat deloc bine pentru niciunul dintre ei.

„Bă, eu vreau să pleci de o lună! M-ai înnebunit de cap! De când m-ai făcut….De când umbli în c***l gol și nu putem să stăm. Păi, fata mea, trebuia să pleci de mult. N-ai mai adus puncte de când punctele erau la modă”, a mai zis Doc.

Citeste si:
Costin Mincu, unul dintre patronii Colectiv, a primit o pedeapsă...
Costin Mincu, unul dintre...

„DOC, oricum sunt mari șanse să pleci. De ce arunci cu c***t în mine? N-am aruncat niciodată în tine! Am stat în același pat! Îți țâțâie…! Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea! Ești în sevraj! Toată lumea vorbește despre asta! Întreabă pe cine a venit de afară! Că toată lumea vorbește că ești în sevraj”, a fost replica Adei Dumitru.

Comportamentele de tipul acesta nu sunt acceptate la Survivor România și tocmai de aceea, DOC și Ada Dumitru au primit și o pedeapsă. Mai exact, aceștia nu se vor bucura de următoarea recompensă pe care Faimoșii o vor câștiga.

„Pentru comportamentul pe care l-ați avut pe insulă…pentru această altercație, voi veți primi o pedeapsă. La următoarea recompensă, Ada și Doc, voi nu veți participa. Este vorba de mersul de dincolo de o limită. Vreau să vă acceptați pedeapsa. Dacă nu acceptați pedeapsa, lucrurile se schimbă”, le-a transmis Daniel Pavel concurenților.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.