Cantareata americana Janet Jackson a intrat in "clubul miliardarilor", intrucat averea ei a depasit in acest an pragul istoric de 1 miliard de dolari, dupa o cariera prestigioasa de peste patru decenii in industria muzicala si in industria cinematografica, informeaza revista Variety.

Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, artista americana in varsta de 47 de ani - al carei frate Michael Jackson a strans la randul sau o avere impresionanta pe parcursul carierei sale - a depasit acest prag considerat istoric de 1 miliard de dolari, gratie incasarilor obtinute din turnee, vanzari de albume si roluri in diverse filme.

Potrivit MEDIAFAX, Janet Jackson a strans 458 de milioane de dolari din turnee, 304 milioane de dolari din roluri cinematografice - precum comediile cu Eddie Murphy si cele regizate de Tyler Perry -, 268 de milioane de dolari din vanzarile de albume si 81 de milioane de dolari din reclame si contracte de sponsorizare.

Presa internationala afirma ca artista americana s-a casatorit anul trecut, in secret, cu miliardarul Wissam Al Mana, un om de afaceri care a facut avere gratie unor investitii din Orientul Mijlociu.

Desi Janet Jackson nu a mai lansat niciun disc in ultimii ani, ea intentioneaza sa revina in industria muzicala in acest an, pentru a marca cea de-a 20-a aniversare de la lansarea legendarului ei album "janet".

"Lucrez la un nou proiect acum. Suntem in faza de creare a conceptului si punem cap la cap primele ganduri si idei despre acest proiect muzical", a dezvaluit artista americana la inceputul acestei luni.

Janet Jackson este cea mai mica dintre cei noua copii ai familiei Jackson si, exceptandu-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes in cariera solo, reusind sa vanda peste 70 de milioane de albume in lumea intreaga, de la debutul ei, in 1982.

Din selectul club al miliardarilor fac parte deja alte nume sonore din industria de divertisment precum realizatoarea si prezentatoarea de televiziune Oprah Winfrey, cineastul Steven Spielberg si scriitoarea britanica J.K. Rowling.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, adevărul despre intervențiile estetice: „Mai multe...
Oana Zăvoranu, adevărul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.