Mandinga featuring Muneer lanseaza piesa "Bling", in premiera, in editia de vineri seara a emisiunii "Romanii au talent", potrivit unui comunicat.

"Bling" este primul featuring Mandinga dupa multi ani si marcheaza intrarea lui Muneer in familia Happiness Production. Mandinga face echipa cu fostul concurent de la "Romanii au talent" Muneer, avand o aparitie exotica in piesa "Bling". In timp ce Elena canta in engleza, Muneer intervine cu o strofa in indiana, tradusa prin cea mai emotionanta declaratie de dragoste.

"Este o piesa vesela, dar incarcata de emotii. Nu tot ce este stralucitor este frumos. «Bling» ofera o poveste de dragoste in care ne lasam vrajiti de bijuterii si alte lucruri sclipitoare, pentru ca in final sa descoperim ca dragostea inseamna pana la urma altceva, ce nu poate avea pret. Ne bucuram sa lansam piesa «Bling» la cea mai populara emisiune TV din Romania si speram ca acesta sa fie un semn bun pentru nasterea unui hit Mandinga feat. Muneer", spune solista formatiei, Elena Ionescu, scrie MEDIAFAX.

"Ma bucur ca semnarea contractului cu Happiness Production este marcata de lansarea unei piese impreuna cu Mandinga, trupa pe care o admir foarte mult. «Bling» are un ritm care o sa va prinda foarte repede", declara Muneer.

O alta premiera pentru show-ul de vineri seara este prezenta pe scena de la "Romanii au talent" a Innei, artista fiind una dintre invitatele special ale serii. Valentin Luca revine si el in platoul emisiunii cu un show gata sa-i lase masca pe telespectatori.

In cea de-a patra semifinala, difuzata vineri seara de Pro TV, vor urca pe scena magicienii Andrei Andronachi si Andrei Isfan, Angelo Simonica, Bogdan Olteanu, pictorul care face minuni cu sclipiciul lui, Classic Beat Orchestra, Colectivul Fantezia, Mihai Stefan, tanarul imitator moldovean, Orban Barra si ale sale acrobatii cu bicicleta, Palamari Mircea, cel care a impresionat juriul cu miscarile sale de dans, Switch Crew, Zburatorii, baietii care au sarit in preselectii peste masa juriului, si trupa de dans The Haters.

Citeste si:
Richard Browning, inventatorul costumului de zbor individual, vine...
Richard Browning,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.