Top-modelul german Heidi Klum a dezvaluit intr-un interviu recent ca ii plateste pe copiii ei pentru a-i convinge sa manance sanatos in fiecare zi, scrie MEDIAFAX.

Celebrul model in varsta de 39 de ani are patru copii: Leni, in varsta de opt ani, Henry, in varsta de sapte ani, Johan, in varsta de sase ani, si Lou, in varsta de trei ani.

"Nu am tinut niciodata cu adevarat o dieta. Dorinta mea pentru anul 2013 este de a incepe fiecare zi cu un suc proaspat de fructe. Facem un efort in fiecare dimineata - curatam de coaja mai multe fructe, precum ananas, mere, lamai, banane, kiwi, apoi adaugam ghimbir si afine pentru a prepara un suc delicios", a declarat Heidi Klum.

"Unora dintre copiii mei nu le place acel suc si am decis sa le platesc un dolar daca isi termina paharul cu acel suc in fiecare dimineata. Toti banii ajung in pusculitele lor si au strans deja o suma bunicica incepand cu 1 ianuarie. Ceea ce e bun pentru ei este bun si pentru mine", a adaugat modelul german.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.