24 de pasionati ai bucatariei au ajuns sa se lupte pentru marele premiu de 50.000 de euro, insa numai unul va pleca acasa cu banii. Nerabdatori, telespectatorii deja au inceput sa-si aleaga favoritii si sa "parieze" pe cel care va castiga concursul culinar de anul acesta.

Filmarile fiind terminate, jurnalistii au investigat cine a castigat sezonul 2 Masterchef si au divulgat numele norocosului bucatar: Aida Parascan.

Surse din apropierea Aidei ne-au confirmat ca ea este fericita invingatoare si ca i-a dat pe spate pe Chefi cu preparatele ei, relateaza wowbiz.ro.

Aida Parascan este din Buzau, insa acum s-a stabilit in Italia. Este mamica a trei copii, carora le gateste foarte des si nu le da aproape nimic din comert. Ea a venit special din Italia pentru a participa la show-ul culinar sperand ca va castiga premiul cel mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.