Cantareata americana Madonna si-a confirmat statutul de "regina a muzicii pop", reusind sa intre in clubul select al persoanelor ale caror averi depasesc 1 miliard de dolari.

Madonna avea deja de multi ani o avere estimata la cateva sute de milioane de dolari si se pare ca a reusit in cele din urma sa intre in acest grup elitist al persoanelor ale caror averi depasesc 1 miliard de dolari.

Averea neta a Madonnei era estimata deja la circa 700 milioane de dolari, gratie "MDNA World Tour", care a generat incasari de 305 milioane de dolari din vanzarile de bilete, 75 milioane de dolari din vanzarile de obiecte conexe si alte 10 milioane de dolari din comercializarea drepturilor de televizare a concertelor sale si din vanzarile de DVD-uri.

Potrivit editorilor de la publicatia Women's Wear Daily, averea Madonnei a depasind de curand 1 miliard de dolari cu ajutorul investitiilor in lantul de sali de fitness Hard Candy si in bauturile racoritoare cu nuca de cocos Vita Coco. Artista americana a mai incasat 10 milioane de dolari dupa ce a semnat de curand un contract cu brandul de votca Smirnoff, scrie MEDIAFAX.

Parfumul artistei americane denumit "Truth or Dare" s-a vandut la randul lui foarte bine, generand incasari de 60 de milioane de dolari, iar articolele vestimentare si accesoriile din linia "Material Girl" ii vor aduce Madonnei alte 10 milioane de dolari in 2013.

Madonna se alatura astfel altor nume importante - cineastii George Lucas si Steven Spielberg, patronul grupului Microsoft Bill Gates, cofondatorul retelei de socializare Facebook Mark Zuckerberg si realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey - care apar in topul celor mai bogate persoane din lume alcatuit in fiecare an de revista Forbes.

Descrisa de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie anul trecut, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame. Madonna a concertat si la Bucuresti, in 2009, spectacolul facand parte din turneul "Sticky and Sweet".

Citeste si:
Cătălin Cazacu, surprins în club cu o altă femeie. Ce a avut de zis...
Cătălin Cazacu, surprins în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.