Cantareata de origine nigeriano-germana Nneka va sustine un concert la B`estfest Summer Camp 2013, care se va desfasura in perioada 5 - 7 iulie, in Tunari.

Nascuta in Warri, Nigeria, Nneka s-a mutat in Germania la varsta de 18 ani, din dorinta de a incepe o cariera in muzica, traseul urmat fiindu-i o permanenta sursa de inspiratie pentru creatiile sale muzicale.

Piesele ei reflecta atat perioada in care aceasta a locuit in Nigeria, cat si timpul petrecut in Europa de Vest, subliniind adesea probleme ale capitalismului, ale saraciei si ale razboiului.

Influentata de artisti precum Fela Kuti, Bob Marley, Talib Kweli, Mos Def si Lauryn Hill, Nneka a fost comparata cu Erykah Badu si Floetry, mai ales datorita mesajelor cu incarcatura morala transmise prin intermediul versurilor sale.

Nneka va ajunge in premiera si la Bucuresti, pe 6 iulie, la B'estfest Summer Camp. Printre primii artisti care au confirmat prezenta la festival se numara tanarul DJ Joker (5 iulie), Tiamat (5 iulie), Noisia (6 iulie), Chase and Status live, Enter Shikari, Soilwork si Friction (7 iulie).

Abonamentele pe toate cele trei zile de festival (150 de lei), biletele pentru o singura zi (70 de lei) si voucherele de camping (20 de lei) se gasesc in presale atat online, pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.