Actorul Mark Wahlberg si rapperul P. Diddy si-au unit fortele pentru a lansa un brand de apa plata, AQUAhydrate, pe care vor sa il impuna pe piata americana, informeaza MEDIAFAX.

Mark Wahlberg si P. Diddy si-au anuntat parteneriatul incheiat cu AQUAhydrate in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc miercuri la Los Angeles.

Mark Wahlberg a devenit investitor in acest brand in 2012 si a decis sa il atraga in proiect si pe rapperul P. Diddy, dupa ce i-a vorbit celebrului muzician despre proprietatile deosebite ale acestui tip de produs, care imbunatateste performantele organismului cu ajutorul electrolitilor pe care ii contine.

Cei doi artisti au decis apoi sa se implice si mai mult in compania care produce acel brand si vor supraveghea strategia de business, cu ajutorul careia spera sa aduca noile sticle cu apa plata pe rafturile tuturor retailerilor importanti din Statele Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.