Cantareata americana Beyonce si sotul ei Jay-Z alcatuiesc cel mai puternic cuplu de vedete din 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Sfantul Valentin, sarbatoarea indragostitilor, de catre E! News si E! Online.

Beyonce si Jay-Z s-au cunoscut in 2002, atunci cand au inregistrat impreuna piesa "Cray In Love", pentru primul album solo al cantaretei americane, "Dangerously in Love".

De atunci, cei doi artisti americani au castigat numeroase premii Grammy, si-au lansat fiecare linii vestimentare si au lucrat amandoi in industria fimului - Beyonce in calitate de actrita, iar Jay-Z in calitate de compozitor al unor coloane sonore.

Odata cu venirea pe lume a fiicei lor, Blue Ivy, jurnalistii de E! News si E! Online considera ca familia celor doua vedete este de acum completa si ei merita pe deplin titlul de cel mai puternic cuplu de celebritati.

Pe locul al doilea in acest sondaj s-au clasat printul William si sotia lui, duce si ducesa de Cambridge, a caror poveste de dragoste a starnit simpatia cetatenilor britanici si a lumii intregi. Ducesa Catherine, care este insarcinata cu primul ei copil, este totodata apreciata si pentru eleganta stilului ei vestimentar.

Locul al treilea este ocupat de rapperul Kanye West si starleta Kim Kardashian. Desi pare o surpriza ca acest cuplu sa ocupe o pozitie atat de inalta pe lista celor mai puternice cupluri de vedete, jurnalistii de la Daily Mail reamintesc cititorilor faptul ca realizatorii sondajului, E! News si E! Online, produc si difuzeaza toate reality show-urile in care apare starleta Kim Kardashian. Fascinatia telespectatorilor americani pentru Kim Kardashian pare sa fi atins cote si mai inalte, dupa ce starleta a anuntat in noaptea de Revelion ca este insarcinata cu Kanye West, scrie MEDIAFAX.

Pe locul al patrulea se afla cuplul alcatuit din actorii americani Brad Pitt si Angelina Jolie. Cu sase copii si sase nominalizari adunate impreuna la premiile Oscar, cei doi actori alcatuiesc totodata unul dintre cele mai profitabile cupluri din industria filmului.

Citeste si:
Detalii mai puțin știute despre soția lui Nosfe. Cei doi s-au...
Detalii mai puțin știute...

Cantaretii Miranda Lambert si Blake Shelton, supranumiti "regina muzicii country" si "regele muzicii country", ocupa locul al cincilea pe aceasta lista. Amandoi sunt atat cantareti, cat si compozitori talentati, si au fost nominalizati la gala Country Music Awards la categoria "Entertainer of the Year".

Dupa acest loc, lista este completata de o serie de cupluri care nu au mai fost numerotate, astfel incat editorii de la grupul de presa E! nu au mai alcatuit un clasament


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.