Gianina Corondan a vorbit intr-un recent interviu despre motivele pentru care a fost disponibilizata.

Intr-un interviu pentru paginademedia.ro, Gianina mentioneaza ca modul im care a decurs procesul de selectie de la TVR nu a fost profesionist si a criticat deciziile televiziunii publice.

“Nicaieri in Europa selectarea de personal nu s-a facut de o maniera asa de primitiva, ca abordare si credibilitate. Concursul nu a filtrat nici pe departe creativitatea, talentul, priceperea si capacitatea de comunicare cu publicul – esentiale pentru un profesionist de televiziune.

Sa va dau un exemplu de intrebare din testul grila, menit sa selecteze profesionistii din corpul editorial: “In ce an a fost infiintata televiziunea nationala?”

Si acum eu va intreb: oare asta trebuie sa stie un realizator de emisiuni, in relatia lui cu telespectatorii, pentru a ramane in TVR? Raspunsurile la astfel de intrebari il legitimeaza pe el ca bun profesionist? I-ar procura un loc de munca intr-o televiziune competitiva si dinamica?” a spus Gianina, pentru sursa citata.

Mai mult decat atat, ea a recunoscut ca decizia de a fi disponibilizata nu are nicio legatura cu performantele ei profesionale.

"Ma aflu pe lista de disponibilizati nu pentru ca nu am trecut testele, ci pentru ca eu nu m-am prezentat la selectie, in cunostinta de cauza. Regulamentul spunea ca cei care nu se vor prezenta vor fi inclusi in mod automat pe lista celor disponibilizati. Mi-am asumat alegerea, desi cunosteam consecintele. Si nu am fost singura" a continuat vedeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.